Zic alo, alo, am lansat o nouă piesă
Pe finalul săptămânii trecute am lansat o nouă piesă, ”Calc pe suflete”, cea despre care vă povesteam într-o postare anterioară. Azi dimineață s-a auzit în premieră live la Radio ZU.

Cred că fiecare piesă este o poveste care așteaptă să fie cântată... Am compus piesa asta încă de acum 2 ani și de atunci mă tot țin să o lansez. În primul rând pentru că este mai personală și nu este ușor să ”vorbești” despre greșelile tale, apoi pentru că între timp am tot compus alte piese care păreau mai potrivite pentru lansat la momentul respectiv. Dar iată că a venit și rândul acestei piese, care sper să vă placă.

Apropo de lansat piese, în spatele fiecărei lansări se află muncă și mulți oameni care lucrează ca piesa și videoclipul ei să ajungă la voi. Vara aceasta se împlinesc 4 ani de când am pus bazele Famous Production și fără echipa care îmi este alături nu aș fi reușit să vă transmit muzica mea. Înainte să am casa mea de producție cei care mă știau ca artist mă cunoșteau prin prisma pieselor lansate în cadrul Morandi.

Odată cu Famous Production am început să compun și să cânt piese solo, în limba română, precum și să ”cresc” artiști aflați la început de drum: Uddi, Jo & Nadir, oameni care s-au alăturat echipei #famous pe parcurs, în care cred și care au ajuns să-mi fie mai mult decât colegi- mi-au devenit prieteni. În spatele nostru, al artiștilor din gașca #famous se află echipa de management cărora le sunt recunoscător pentru munca depusă zi de zi. Fratelui meu, Alex, care m-a încurajat să îmi fac propria casă de producție muzicală și care este managerul Famous Production, Luisei, care a fost alături de mine și Alex de la bun-început și Dianei, pentru entuziasmul său. Fără oamenii aceștia care ”pun la cale” tot ceea ce vrem să lansăm, muzica noastră nu ar ajunge la voi.

Prin urmare le mulțumesc, ei se află în spatele fiecărei lansări sau apariții ale noastre. Nu în ultimul rând, vreau să-i mulțumesc și lui Șandri care face producție muzicală la noi & compune și tuturor instrumentiștilor și tehnicilor care sunt mereu alături de noi în sala de repetiții sau pe scenă. Și gata, sper că am mulțumit tuturor, mă simt ca la Oscar! ☺

Lăsând gluma la o parte, ”pe sticlă” se vede doar artistul, nu și echipa care muncește zi de zi alături de el, de aceea am ținut să menționez că orice clip, orice piesă, apariție și așa mai departe este rezultatul muncii unei întregi echipe. Iar eu am norocul de a lucra cu oameni entuziaști și dedicați, oameni care iubesc muzica și cred în ceea ce facem și vrem să transmitem noi, ca artiști. Vă doresc și vouă același lucru: să fiți înconjurați de oameni care cred în voi și care vă ajută să vă puneți în practică visurile! ☺