Nu vă speriați, nu o să calc pe suflete în curând, însă voi lansa o nouă piesă: Calc pe suflete. :)))

Ultima perioadă a fost una destul de agitată la noi la Famous Production: Jo a fost una dintre prezentatoarele Eurovision, eu am făcut parte din juriu, am lansat ”Mesajul meu” și Uddi feat. Subsemnatul: ”Vagabondul vieții mele”. Între timp a lansat și Corina piesa ”Neprevăzut”, o piesă marca Famous Production compusă de mine...

Prin urmare, între emisiunile la care am fost în ultima vreme, filmări, concerte, lansări și lucrul în studio, abia am avut timp să respir. Dar mă bucur că am încheiat această perioadă agitată cu filmarea videoclipului pentru noul meu single.

Vom lansa ”Calc pe suflete” în câteva săptămâni și sunt foarte nerăbdător. Am filmat clipul weekend-ul acesta, timp de două zile și cred că va ieși ceva frumos. Pentru clipul acesta am lucrat cu regizorul Bogdan Daragiu, este prima oară când lucrez cu el și echipa lui la un clip al meu și chiar a fost o plăcere. Omul este foarte creativ și are un vibe bun. În ciuda frigului îndurat, ne-am amuzat teribil weekend-ul ăsta la filmări. Ieri seară, în a doua zi de filmare, râdeam necontenit, vorba lui Daragiu: ”Ne prostim de la oboseală”, pentru că la un moment dat toată lumea râdea din orice. Un scurt video, ca să înțelegeți și voi atmosfera:

Au fost 2 zile lungi, obositoare, friguroase, dar am reușit să ne și distrăm pe parcurs și mai ales am încheiat filmările fiind mulțumiți și cu zâmbetul pe buze. Apropo, ne relaxăm puțin după zilele astea maraton, apoi începem lucrul la videoclipul pentru noul single Nadir ...dar despre asta vă va povesti el mai multe, tot aici, pe StarBlog-ul său de la ZU.

Voi ce ați făcut weekend-ul ăsta?