Ca în fiecare an, știința caută bărbatul perfect, cel puțin, din punct de vedere fizic. Anul acesta, trăsăturile unuia dintre cei mai apreciați actori din lume s-au apropiat de perfecțiune. Curios să afli cine a obținut marele scor de 93,65%?!

Nu este deloc ușor să fii perfect. Asta poate spune și Regé-Jean Page care, mai nou, se poate lăuda cu această titulatură. Actorul din „Bridgerton” a fost intens analizat și pare că a îndeplinit mai toate standardele perfecțiunii. Cu un scos de 93,65%, acesta intră în rândul oamenilor perfecți, alături de Bella Hadid și Jennifer Garner. Scorul uriaș a fost obținut după ce a fost supus celebrului Greek Golden Ratio of Beauty Phi, care măsoară perfecțiunea fizică.

Esteticianul plastic de origine britanică, Dr. Julian De Silva a folosit un software care realizează un fel de mapă digitală a feței. Astfel, a ajuns la concluzia că actorul de 34 de ani are un scor de 93,65% în ceea ce privește simetria facială. Însă, în topul lui De Silva nu se află doar Jean Page. Pe locul doi se află actorul din „Thor”, Chris Hemsworth care a obținut un scor de 93.53%. Tot la categoria „bărbat perfect” se încadrează și Michael B. Jordan, cu 93,46%, iar locul patru este ocupat de nimeni altul decât Harry Styles, cu un scor de 92,30%.

Câți bani a pierdut Regé-Jean Page după ce a plecat din „Bridgerton”

Regé-Jean Page a ales să nu mai continue povestea alături de colegii lui. Plecarea sa a fost anunțată printr-o postare pe Instagram. „Toți ochii vor fi ațintiți asupra lordului Anthony Bridgerton, care trebuie să își găsească o soție. Din păcate, îi vom spune adio lui Rege-Jean Page, care l-a interpretat triumfător pe Ducele de Hastings. Îi vom simți cu siguranță lipsa lui Simon pe micile ecrane, dar el mereu va rămâne parte din familia Bridgerton”.

Pe lângă faptul că a dat cu piciorul unui rol destul de important, Regé-Jean Page a pierdut și o căruță de bani. Actorul primea 50.000 de dolari pentru fiecare episod, iar cei din producție au încercat să-l convingă să rămână lângă ei, dar fără succes. 

„Bridgerton” a stabilit un record de vizionări atunci când a fost urcat pe platformă și a fost vizionat de 63 de milioane de oameni în prima lună. Unde mai pui că a fost în Top 10 cele mai vizionate, în 83 de țări din lume?!