Anul trecut, Chris Hemsworth le-a dat fanilor săi una dintre cele mai proaste vești. Actorul a fost nevoit să ia o pauză la actorie, din cauza riscului ridicat de a face Alzheimer. Soția lui, Elsa Pataky îi este alături, iar cel mai recent videoclip postat de ea a emoționat o lume întreagă.

Chris Hemsworth este cel mai norocos bărbat de pe planetă. Soția lui este cel mai mai sprijin al său, dar și persoana care îi este mereu alături, indiferent de greutățile prin care trece. Recent, Elsa Pataky a decis să îi facă viața mai frumoasă soțului ei, așa că a avut o idee cel puțin genială. Aceasta a apelat la o echipă de makeup artiști profesioniști și s-a transformat în versiunea ei mai bătrână.

Elsa a făcut asta pentru ca soțul ei, Chris să și-o amintească sub toate etapele sale. Aceasta i-a dat întâlnire lui Chris la o cină romantică. Atunci când s-a întors cu față, Chris Hemsworth a văzut versiunea mai bătrână a Elsei. Actorul s-a emoționat la maxim și abia a mai putut să își țină lacrimile.

Chris Hemsworth nu va mai juca în nicio producție

Actorul nu va mai putea fi privit pe marile ecrane prea curând, iar asta pentru că se va retrage. Chris nu a vrut să ia această decizie ci, mai degrabă, a fost forțat de împrejurări. Actorul a aflat că are un risc crescut de a dezvolta Alzheimer, așa că liniștea de acasă este cea mai bună alegere în momentul de față.

Chris Hemsworth vrea să petreacă cât mai mult timp alături de familia lui pentru că știe ce presupune Alzheimerul. Actorul este conștient că nu își va aduce aminte prea multe detalii, așa că preferă să se bucure de toți cei dragi cât încă mai poate.

„Am ajuns în punctul în care sunt forțat să iau o pauză. Cei de acasă ar putea privi asta ca pe o motivare. Este mult mai important să ia grijă de tine, iar dacă poți face ceva în privința asta, atunci fă-o. Nu am vrut să manipulez situația în favoarea mea sau să mă victimizez.”, a declarat Chris. Iar pentru cei care se întrebau de unde a apărut Alzheimerul în viața lui, ei bine, se pare că bunicul său suferă de ani buni de asta.