Rihanna a tras sperietura vieții ei. Artista a fost nevoită să sune la poliție din cauza unui incident la care nu se aștepta. Forțele de ordine au ajuns cât se poate de repede la reședința divei și a lui A$AP Rocky.

Celebritatea vine la pachet și cu aspecte mai puțin plăcute, iar asta a aflat pe propria piele Rihanna. Casa artistei din Los Angeles a fost în mijlocul unei drame totale joi. Artista a fost nevoită să cheme poliția, după ce un fan a intrat pe proprietatea sa. Dar asta nu este tot. Bărbatul a venit din South Carolina cu un scop precis și anume, acela de a o cere de soție pe Rihanna.

Artista din Barbados nu a mai știut cum să scape de el, așa că unica ei salvare a fost poliția. Fanul înfocat știa sigur că diva va fi acasă, așa că a venit pregătit. Din păcate, planul lui nu a ajuns la final, căci polițiștii l-au încătușat imediat și l-au dus la secție. La secție, poliștii au constatat că bărbatul nu a încălcat nicio lege și i-au dat avertisment să nu se mai întoarcă. Rihanna pare că a depășit destul de repede incidentul, pentru că, imediat după, a fost văzută la cumpărături.

Cum se pregătește Rihanna pentru cel de-al doilea copil

În urmă cu ceva timp, Rihanna a vorbit despre relația pe care o are cu A$AP Rocky, dar și despre planurile pe care le are în ceea ce privește muzica. Deși mulți se așteptau să o vadă pe Riri în rochie de mireasă, se pare că aceasta nu se grăbește să facă marele pas. De când a venit pe lume băiețelul ei, mai exact, din mai 2022, artista susține că ea și iubitul ei au devenit de nedespărțit. Între cei doi există o conexiune atât de puternică, încât nimeni și nimic nu ar putea schimba asta.

Rihanna este foarte mândră și de relația pe care A$AP Rocky o are cu fiul lui. Artista susține că rolul unui tată este extrem de important în viața unui copil, mai ales dacă este băiețel. Aceștia tind să primească mereu validare din partea taților, iar fiul Rihannei sigur nu va duce lipsă de asta. 

„Suntem cei mai buni prieteni cu un copil. Totul se schimbă când apare un copil în viața ta. Dar, pot spune că pe noi ne-a apropiat și mai mult (…)

Să mă îmbrac în perioada sarcinii a fost o adevărată provocare. În prima săptămână după ce am venit de la spital, am purtat numai hoodie-uri. Dar, după ceva timp chiar nu mai știam ce să pun pe mine. Totul era fie prea mare, fie prea mic. Trebuie doar să aștepti ca nu cumva să cazi în capcana de a cumpăra haine pe care nu o să le porți niciodată. Bine, asta dacă nu rămâi însărcinată, din nou”, a spus Rihanna, pentru British Vogue.