Nu mai este niciun secret faptul că Rihanna are cei mai tari fani. Anul acesta, odată cu revenirea ei pe scenă, comunitatea de admiratori a devenit mai activă ca niciodată. La acest capitol, un rol foarte important l-a jucat Super Bowl, dar și momentul de la Oscar.

Rihanna este o divă, în adevăratul sens al cuvântului. Anul acesta, revenirea ei a fost una spectaculoasă și am putea spune că a meritat așteptarea. După mai bine de șapte ani de pauză, Riri a pus în scenă un show despre care a vorbit toată lumea. Super Bowl a fost special, mai ales că tot atunci a și anunțat că este însărcinată cu cel de-al doilea copil.

Fanii au început să fie din ce în ce mai preocupați de activitatea Rihannei, însă, din spatele monitoarelor. Totuși, unii dintre ei, mai norocoși, au avut ocazia să dea nas în nas cu diva chiar într-un supermarket. Evident, cum acest eveniment se poate întâmpla o data-n viață, fana Rihannei a dat vestea tuturor celor din online.

„Doamne, nici nu știu de unde să încep. M-am întâlnit cu Rihanna astăzi. Am vorbit atât de multe cu ea, încât aproape că am uitat să fac o poză. Conversația cu tine, dar și bunătatea ta vor fi mereu prezente în mintea mea. Îți mulțumesc că ești cu picioarele pe pământ. Te iubesc!”.

Rihanna pregătește un documentar despre viața și cariera ei

Riri are multe surprize pentru fanii ei. Și pentru că un artist nu trebuie doar să compună muzică, ci să facă artă în adevăratul sens al cuvântului, artista se pregătește să scoată asul din mânecă. După dive precum Selena Gomez, Billie Eilish și Taylor Swift, a venit timpul ca Rihanna să lanseze și ea propriul documentar. 

Riri lucrează la documentarul ei de șase ani. Încă din 2015 s-a adus vorba despre un proiect de asemenea anvergură. În 2018, regizorul Peter Berg a spus că documentarul este gata într-o lună și jumătate. Și așa au mai trecut 5 ani. Acum, într-un interviu mai recent, Berg a spus că totul mai depinde de aprobarea Rihannei.

„Este gata, Amazon este pregătit. Rihanna este o perfecționistă, așa că tot continuăm să lucrăm la asta. Filmăm la acest proiect de mai bine de șase ani, așa că da, este gata. Așteptăm după Rihanna, iar asta înseamnă că putem ajunge și la o perioadă de zece ani.”