În ultima vreme, Harry Styles este plin de surprize. Pe lângă planul personal care îi merge de minune, se pare că nu are motive să se plângă nici de cel personal. Iar pentru fanele care se bucurau că starul este burlac, avem o veste proastă. Harry are o nouă parteneră.

Anul trecut, Harry Styles și Olivia Wilde au pus pauză relației lor. Cei doi s-au cunoscut înainte de a filma pelicula „Don’t worry, darling”. Deși păreau mai uniți ca niciodată, cuplul a decis să pună stop relației la nici doi ani de când s-au combinat. În timp ce Olivia Wilde este mult mai focusată pe carieră, se pare că Harry Styles face ce face și îmbină ambele planuri.

Artistul și-a găsit o nouă iubită care nu este deloc străină de lumina reflectoarelor. Ba mai mult, cei care îl cunosc pe Harry spun că este mai fericit ca niciodată. În plus, relația lui devine din ce în ce mai serioasă, pe zi ce trece.

Cu cine se iubește Harry Styles

Fostul membru One Direction se întâlnește cu un model și influencer din Australia, Yan Yan Chan. Cum a început totul?! Se pare că Harry a fost cel care a făcut primul pas și i-a trimis un mesaj pe Instagram. În mesajul respectiv, artistul i-a lansat o invitație la un party privat, care avea loc după concertul lui din Sidney.

Deși au vrut să fie extrem de rezervați și secretoși, Yan Yan Chan nu s-a putut abține. Modelul s-a fotografiat cu mai mulți influenceri la acel party, dar și la concert.

Iar dacă asta nu era o dovadă suficient de puternică, se pare că Harry a apăsat butonul de follow pentru faimosul model. Reciproca este și ea valabilă. Ba mai mult, surse din anturajul artistului au declarat că cei doi au fost împreună într-o escapadă romantică, evident, cu avionul privat al lui Harry care nu este deloc greu de recunoscut.

Olivia Wilde este istorie. Cine este noua iubită a lui Harry Styles