Reclamă

Top cele mai bune piese interpretate de Harry Styles. Melodiile pe care merită să le adaugi în playlist

De la debutul său solo în 2017, artistul a devenit unul dintre cele mai mari nume ale muzicii pop, depășind granițele genului. Am făcut top cele mai bune piese interpretate de Harry Styles care exemplifică acest lucru.

author Andreea Moldoveanu
Andreea Moldoveanu
Publicat: 3 februarie 2024, 6:06

Topul cuprinde de la hituri smash precum „As It Was” până la melodii profunde, îndrăgite, precum „Fine Line”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Top cele mai bune piese interpretate de Harry Styles

De-a lungul carierei sale, Styles a demonstrat că muzica sa poate fi incșusă în toate genurile. De la zilele sale mai pop cu One Direction până la sunete mai inspirate de rock și funk ale muzicii sale solo. Fiecare melodie și album au fost o dovadă a evoluției sale continue ca artist, conform grammy.com.

Până acum a lansat trei albume solo. Harry Styles din 2017, Fine Line din 2019 și Harry’s House din 2022. Ele au piese de la soft rock, pop psihedelic și synth-pop. Cu o asemenea diversitate în discografia sa, toată lumea are ceva cu care să se răsfețe.

Reclamă

Tehnicile de amestecare a stilurilor l-au făcut incontestabil un nume cunoscut. Ultimii doi ani au consolidat acest lucru. Aste prin cele 169 de spectacole din Love On Tour sau prin câștigarea albumului anului pentru Casa lui Harry la GRAMMY 2023.

„Over Again,” Take Me Home (2013)

O piesă profundă din cel de-al doilea album al lui One Direction, Take Me Home, „Over Again” prezintă un solo impresionant al lui Styles. Pe atunci avea numai 19 ani. Această melodie îi duce pe ascultători într-o călătorie nostalgică. Privind înapoi la zilele mai fericite ale unei relații nefaste, tânjind după capacitatea de a da timpul înapoi până la un punct înainte ca povestea de dragoste să se dezvăluie.

„Clouds,” FOUR (2014)

Styles își evidențiază priceperea vocală într-un mod diferit în „Clouds” de la One Direction. Nu numai că a prezentat melodii extinse și puternice, dar a arătat și sensibilitatea rock a vocii lui. „Clouds” s-a abătut de la sunetul pop tradițional și s-a aventurat într-un stil bazat pe chitară. Au fost incorporate și elemente rock. Acestea au prefigurat sunetele albumului de debut al lui Styles, lansat trei ani mai târziu.

„Sign of the Times,” Harry Styles (2017)

Styles și-a început călătoria solo într-un mod îndrăzneț. A lansat o baladă de aproape șase minute. Clipul pentru piesa „Sign of the Times” este inspirat de rock-ul din anii ’70. A fost o abatere totală față de munca sa anterioară cu One Direction. Asta sugerează că era mai mult decât pregătit să evolueze muzical pe cont propriu.

Lansarea piesei a marcat un punct de cotitură în cariera lui Styles. I-a permis să îmbrățișeze un sunet mai matur și să câștige credibilitate ca artist solo. Explorarea sa continuă a genurilor este o trăsătură pe care Styles a introdus-o în proiectele sale ulterioare. Aceasta i-a stabilit în cele din urmă statutul de artist cu genuri fluide.

„Kiwi,” Harry Styles (2017)

Unul dintre cei mai îndrăzneți pași ai lui Styles în genul rock este piesa „Kiwi”. Aceasta spune o poveste despre o fată rebelă și cu spirit liber. Îi atrage atenția lui Styles, în ciuda faptului că știe că nu este bună pentru el.

Energia dinamică a cântecului este amplificată și mai mult de oferta bogată de groove de chitară clasică inspirate de muzica rock. Deși Styles nu a revăzut prea mult sunetul brut al lui „Kiwi” de atunci, acesta servește ca un memento că poate aborda orice tehnică creativă pe care și-o dorește.

„Watermelon Sugar,” Fine Line (2019)

S-ar putea argumenta că „Watermelon Sugar” este o melodie pop perfect create. Are groove de chitară revigorant, o voce instrumentală plină de viață, voci armonizate. De fapt, este atât de bună, încât i-a adus lui Styles primul Grammy în 2021 pentru cea mai bună interpretare pop solo.

Este una dintre cele două melodii cu peste 2 miliarde de streamuri Spotify. „Watermelon Sugar” s-a dovedit a fi un clasic Harry Styles.

„Falling,” Fine Line (2019)

Una dintre melodiile cele mai sfâșietoare ale lui Styles este „Falling”. Oferă o abordare introspectivă a durerii. Melodia este condusă de sunete de pian subliniază durerea din vocea lui Styles, când își dă seama că obiceiurile sale dăunătoare l-au făcut să-și piardă o iubită.

Este una dintre melodiile sale cele mai mature din punct de vedere emotional. Este și una dintre cele mai captivante ale sale. În timp ce piesa este single-ul lui Styles cu cel mai jos clasament până în prezent (a ajuns pe locul 62 în Hot 100), „Falling” s-a dovedit a fi favoritul fanilor, cu peste 1 miliard de streamuri pe Spotify.

„Fine Line,” Fine Line (2019)

În ciuda faptului că este piesa care dă numele albumului, „Fine Line” este o valoare colosală în întreaga sa discografie. Cântecul este în mare măsură instrumental. Are o energie încărcată emoțional, care evidențiază falsetul uimitor al lui Styles.

„As It Was,” Harry’s House (2022)

Single-ul principal pentru Harry’s House, „As It Was” a servit drept prima încercare a lui Styles în genul synth-pop. Apoi a continuat pe tot parcursul proiectului. În ciuda melodiei pline de viață a piesei, adevărata sa esență transmite o narațiune mai sumbră. Styles explorează ideea că nimic nu rămâne la fel odată ce este pus în lumina reflectoarelor. Piesa este un mesaj emoționant de la una dintre cele mai mari vedete pop.

Pe lângă introducerea unui nou sunet pentru Styles, piesa l-a consolidat și ca superstar. „As It Was” a debutat pe locul 1 în Hot 100 în aprilie 2022. A stat acolo  timp de 15 săptămâni, marcând cea mai mare ședere din istoria topului a unui artist britanic. A fost cel mai longeviv numărul 1 și cel mai bine vândut single din 2022 în UK Singles Chart. În plus, l-a ajutat pe Styles să obțină prima nominalizare la Piesa Anului la Grammy și, fără îndoială, a contribuit la câștigarea Albumului Anului la premiile Grammy 2023.

„Late Night Talking”, Harry’s House (2022)

„Late Night Talking” îmbină distorsiuni vocale de inspirație retro și instrumentație groovy. Cu toate acestea, într-un fel, are un groove atemporal care încă se simte contemporan. Este o abilitate care a devenit o marcă comercială Styles.

Single-ul avea pași mari de urmat după ce a urmat hit-ul „As It Was”, dar a dovedit cu înverșunare că Styles avea loc pentru mai multe melodii de succes. „Late Night Talking” a ocupat locul 1 în Billboard’s Pop Airplay Chart și a urcat până pe locul 3 în Top 100.

„Matilda”, Harry’s House (2022)

Una dintre puținele piese sumbre ale lui Harry’s House este „Matilda”. A devenit instantaneu un alt favorit al fanilor săi.

În timp ce Styles a oferit o mulțime de momente tandre, povestirea și emoția din „Matilda” îl ajută, fără îndoială, să fie cea mai atentă compoziție a sa de până acum. „Matilda” este o dovadă în plus că Styles a stăpânit abilitatea de a face muzică ce rezonează cu ascultătorii. Piesele lui fie că îi constrânge să verse lacrimi, fie îi face să danseze împreună.

Te-ar mai putea interesa
Harry Styles îmbrăcat într-un costum gri în timp ce cântă la microfon
Harry Styles a rămas „traumatizat” după ce a fost hărțuit: „Harry a fost foarte zguduit. Evenimentul a fost îngrijorător pentru el”
Harry Styles a rămas „traumatizat” după ce a fost hărțuit: „Harry a fost foarte zguduit. Evenimentul a fost îngrijorător pentru el”
Harry Styles la bustul gol în timp ce se bălăcește în mare
Harry Styles a renunțat la tunsoarea scurtă. Fanii s-au bucurat și l-au complimentat pe rețelele sociale
Harry Styles a renunțat la tunsoarea scurtă. Fanii s-au bucurat și l-au complimentat pe rețelele sociale
Harry Styles îmbrăcat în negru în timp ce cântă la microfon
Harry Styles și iubita lui s-au distrat în apa rece a unui parc din Londra. Cântărețul a fost fotografiat în timp ce mergea aproape dezbrăcat pe ponton
Harry Styles și iubita lui s-au distrat în apa rece a unui parc din Londra. Cântărețul a fost fotografiat în timp ce mergea aproape dezbrăcat pe ponton
Recomandările ZUTV.ro
1
Cei opt membri de la Stray Kids îmbrăcați în costume negre
Trupa de K-Pop Stray Kids a egalat unul dintre recordurile celor de la BTS. Grupul a intrat în istoria industriei muzicale din Statele Unite
Trupa de K-Pop Stray Kids a egalat unul dintre recordurile celor de la BTS. Formația a obținut al doilea album de aur după ce a vândut mai bine de 500.000 de unități echivalente în...
Trupa de K-Pop Stray Kids a egalat unul dintre recordurile celor de la BTS. Grupul a intrat în istoria industriei muzicale din Statele Unite
2
Kim Kardashian și North West îmbrăcate în ținute elegante asemănătoare și machiate
Kim Kardashian este mândră de fiica ei. North West, în vârstă de 10 ani, devine unul dintre cei mai tineri artiști care au intrat în topul Billboard Hot 100
Kim Kardashian este mândră de fiica ei. Miercuri, vedeta a distribuit o postare pe Instagram Stories în care o lăuda pe North West pentru o nouă realizare. Fetița de 10 ani devenit unul dintre...
Kim Kardashian este mândră de fiica ei. North West, în vârstă de 10 ani, devine unul dintre cei mai tineri artiști care au intrat în topul Billboard Hot 100
3
Jennifer Lopez îmbrăcată într-o rochie neagră decoltată adânc
Jennifer Lopez a făcut aluzie la o relație abuzivă din trecut. Cântăreața a sugerat că un bărbat ar fi lovit-o și ar fi strangulat-o
Jennifer Lopez a făcut aluzie la o relație abuzivă din trecut. Diva a prezentat cadre șocante în videoclipul piesei „Rebound”. „Rebound” este un amestec de R&B și pop. Opera muzicală a fost co-scrisă și...
Jennifer Lopez a făcut aluzie la o relație abuzivă din trecut. Cântăreața a sugerat că un bărbat ar fi lovit-o și ar fi strangulat-o
4
Normani îmbrăcată într-o ținută albă sexy cu decupaje în zona picioarelor
Normani și-a anunțat noul album solo într-o ținută seducătoare. Cântăreața a pozat într-un bikini negru, în timp ce stă așezată pe o rachetă
Normani și-a anunțat noul album solo într-o ținută seducătoare. Artista în vârstă de 27 de ani apare pe coperta albumului într-un bikini de vinil negru, cu lanțuri, în timp ce este așezată deasupra unei...
Normani și-a anunțat noul album solo într-o ținută seducătoare. Cântăreața a pozat într-un bikini negru, în timp ce stă așezată pe o rachetă
5
Adele îmbrăcată într-o ținută neagră cu pete maro în timp ce ține în mână o sticlă de suc
Adele le-a explicat fanilor motivul pentru care pare „supărată” într-un meme viral: „M-au filmat împotriva voinței mele”
Adele le-a explicat fanilor motivul pentru care pare „supărată” într-un meme viral. Totodată, cântăreața a negat că ar fi recurs la operații estetice pentru a-și mări buzele. „Weekends with Adele” va continua la „The...
Adele le-a explicat fanilor motivul pentru care pare „supărată” într-un meme viral: „M-au filmat împotriva voinței mele”
Parteneri
×