Harry Styles este unul dintre artiștii care ține foarte mult la starea lui de bine și la confort. Nu mai este niciun secret că acesta petrece mai mult timp pe drumuri decât acasă, așa că a fost nevoit să improvizeze. Astfel, fostul membru One Direction și-a cumpărat propriul avion privat, iar interiorul te va lăsa cu gura căscată.

Harry Styles este pe val mai mult ca niciodată, iar asta i se datorează în exclusivitate. Artistul a muncit ani buni pentru ca, în prezent, să se bucure de un succes fulminant, pe toate planurile. Anul trecut, Harry a dat startul turneului mondial și a bifat unele dintre cele mai importante orașe din lume. De cele mai multe ori, acesta avea spectacole programate de pe o zi pe alta, ceea ce însemna că timpul era cel mai mare dușman al lui.

Presat mereu de program, Harry Styles a fost nevoit să intre în rând cu lumea bună. Artistul a scos din buzunar 68 de milioane de euro și și-a cumpărat propriul avion privat. Harry nu profită de asta, ci îl folosește doar atunci când are nevoie. Tocmai de aceea, nici nu a fost inclus în topul vedetelor care poluează din cauza curselor dese cu avionul.

Avionul lui Harry Styles are necesarul și chiar mai mult. Este dotat cu o zona de lounge, în care artistul poate sta a discuții cu staff-ul lui. Private jet-ul are și o zonă cu două paturi, unde Harry se poate odihni ori de câte ori simte nevoia. Imediat cum au apărut imaginile cu interiorul avionului, fanii au început să reacționeze. Admiratorii artistului sunt de părere că ar putea folosi și ei avionul, din moment ce au plătit sute de euro pe biletele la concert.