Harry Styles este unul dintre cei mai admirați artiști la ora actuală. Fostul membru One Direction are lumea la picioare, iar conexiunea lui cu fanii este mai puternică ca niciodată. În ultima perioadă, Harry a stat numai pe scenă datorită turneului pe care l-a susținut. Spectacolele sale sunt uimitoare, de fiecare dată și nu este de mirare că unii fani nu se pot controla.

Nu mai este niciun secret faptul că, uneori, să fii artist poate deveni periculos. Harry Styles a aflat asta pe pielea lui, ori de câte ori a urcat pe scenă. Artistul are milioane de fani în toate colțurile lumii, iar concertele din ultima vreme au fost ocazia perfectă pentru a se reconecta cu ei. De fiecare dată când anunță un astfel de spectacol, stadioanele sunt pline, iar miile de fani cântă la unison cu el fiecare vers.

Despre concertele lui Harry Styles nu ar fi multe de spus, mai ales că imaginile vorbesc de la sine. Fiind un artist atât de îndrăgit, nu este de mirare că fanii vin mereu cu anumite cadouri la concertele lor. Nu puține au fost momentele în care, în timp ce cânta, Harry s-a trezit că zboară diverse obiecte către el.

De la șepci, jucării de pluș, mingi sau chiar bomboane Skittles, artistul le-a primit pe toate de la fani. Ceea ce este de apreciat este faptul că a gestionat, de fiecare dată, situația cu succes. Dacă nu ne crezi, te lăsam să te convingi singur.

@fiineline

back to harry showing off his superpower while on stage! #harrystyles #loveontour #fyp #harrystylesvids ♬ original sound – isabel.

@uproxxpop

While Skittles definitely shouldn’t be thrown on stage, is there anything that fans throw on stage that’s acceptable? [credit: Twitter / Popline] #harrystyles #skittles #fans #concert ♬ original sound – UPROXX Pop Life

Harry Styles a fost jefuit în Brazilia

Harry Styles se afla în America de Sud și tot acolo, el și echipa lui au fost victimele violenței din Brazilia. Styles și staff-ul lui au fost jefuiți chiat în timp ce se aflau în Sao Paulo. Potrivit celor de la G1 Brazilian, tragicul eveniment a avut loc în timp ce dubița se deplasa dintre Sao Paulă către Curitiba, orașul unde urma să susțină concertul. Echipa lui Harry nu a stat prea mult pe gânduri și a anunțat imediat că este victima unui jaf.

Vestea s-a răspândit cu viteza luminii în online și, potrivit unor informații, mașina ar fi fost interceptată e trei bărbați. Aceștia au amenințat șoferul și au furat câteva instrumente pe care Harry urma să le folosească la show. Totuși, câteva momente mai târziu, managerul artistului a declarat că lipsesc doar piese cu merch-ul oficial. Se zvonește că Harry ar fi fost în mașină în momentul jafului. Până acum, autoritățile nu au putut da de urmă jefuitorilor. Nici bunurile furate nu au fost recuperate.