Lourdes Leon a aflat pe propria piele că, uneori, să fii celebru nu este de ajuns. Fiica Madonnei a vrut să se distreze alături de toate starurile de la petrecerea lui Marc Jacobs, doar că acest lucru nu a fost posibil. Lourdes nici măcar nu a fost primită la party, iar asta nu i-a picat deloc bine.

Lourdes Leon a trăit, probabil, unul dintre cele mai rușinoase momente din viața ei. Fiica Madonnei nu va uita niciodată cum a fost refuzată de la unul dintre cele mai exclusiviste party-uri din lumea mondenă. Oricât de mult și-ar fi dorit să se distreze alături de alte staruri, dorința sa nu a devenit realitate. Se pare că Lourdes a ajuns la petrecere mult prea târziu pentru a-i mai fi permis accesul.

Fiica Madonnei nu a înțeles nimic, mai ales că, în fața ei, la doar câteva secunde, au intrat modelele Ashley Graham și Emily Ratajkowski. Tânăra a fost surprinsă de către paparazzi în timp ce-i implora pe bodyguarzi să-i permită accesul înăuntru. Momentul a fost destul de stânjenitor pentru ea, având în vedere că în 2021 a fost imaginea unei colecții lansate de Marc Jacobs.

Filmările cu Lourdes Leon în timp ce-i imploră pe cei de la securitate au ajuns instant virale. Fanii au reacționat și au cerut ca fiica Madonnei să fie lăsată la petrecere. Din păcate, fără niciun rezultat. Umilită public, Lourdes nu a avut altă variantă decât să se da bătută.

@mickmicknyc

Drama outside the #marcjacobs fashion show as #lourdes wasn’t allowed in after arriving exactly as the show started #nyfw #nyc #nycfashion #madonna ♬ original sound – New York Mickey

Anul trecut, Lourdes Leon a debutat în muzică

Toată lumea o știe pe fiica Madonnei. Lourdes este destul de cunoscută în lumea mondenă, mai ales după ce a cochetat cu modellingul. Anul trecut, tânăra a decis să calce pe urmele mamei sale și a lansat prima ei piesă. Așa cum era de așteptat, fanii Madonnei sunt și fanii lui Lourdes. Totuși, comparația este inevitabilă și rămâne de văzut dacă acesta se ridică la nivelul așteptărilor.

La fel ca mama ei, Lourdes s-a jucat cu imaginația bărbaților în videoclip. Piesa „Lock & Key” a venit la pachet cu un videoclip foarte îndrăzneț care o prezinta pe fiica artistei dansând lasciv într-un cimitir. Lourdes și-a ales deja numele de scenă, iar cei care vor să îi asculte piesa, vor trebui să o caute cu apelativul „Lolahol”. Deși este la început de drum, fiica Madonnei are câțiva fani, printre care și mama ei. Diva nu s-a putut abține și i-a transmis fiicei sale cât de mândră este de reușita ei.

Dacă nu-ți mai amintești, cam așa sună piesa de debut a lui Lourdes.