Anul acesta, Shakira a dat lovitura cu piesa în colaborare cu Bizarrap. Publicul a rezonat foarte bine cu mesajul ei, mai ales acum, că are rolul femeii care se răzbună pe partenerul infidel. Piesa a generat sute de milioane de vizualizări, dar și mulți bani în conturile divei latino.

Shakira a demonstrat că vocea ei poate fi o sursă de inspirație pentru milioane de fani. Artista a trecut printr-o perioadă destul de grea din punct de vedere sentimental, dar a folosit asta în favoarea ei. Duva latino nu s-a lăsat doborâtă de infidelitate lui Pique, ci din contră. Și-a adunat toate frustrările și trăirile, iar Bizarrap a ajutat-o să le transforme într-un hit mondial.

Shakira a folosit muzica ca o terapie în toată această perioadă. A fost conștientă că într-o situație similară sunt milioane de femei care se vor regăsi în piesa ei. Și chiar așa a fost, dacă este să judecăm după numărul de vizualizări și streamuri din online. Și, cum Shakira are cei mai tari fani, de fiecare dată când piesa ei se aude răsunând, aproape că nu este persoană care să nu știe versurile pe de rost.

Asta s-a întâmplat în Valencia, la un festival la care artista nici măcar nu a participat! Colaborarea ei cu Bizarrap s-a auzit la boxe, iar momentul a fost cu totul și cu totul unul special. Mii de fani adunați au cântat la unison refrenul celebrei piesei. Nu este de mirare că filmarea a ajuns virală.

@carlosgaliana

Shakira, vente a València a ver una mascletà en Fallas. Yo te invito al Balcón del Ayuntamiento. 😊 @Shakira @m_argp @bzrp #Fallas #Falles23 #Crida #València ♬ sonido original – Carlos Galiana

Shakira este completă pe cont propriu

Despărțirea de Pique i-a lăsat un gust amar, dar a învățat-o și o lecție prețioasă. Și anume, aceea că este completă și fără un bărbat în viața ei. Deși are doi copii cu Pique, gestul fotbalistului a făcut-o să își dorească să nu mai audă nimic de el și nici de actuala lui relație.

Acum, întrebată cum este viața ei de când nu mai formează un cuplu cu Pique, artista a răspuns sincer.

„Am simțit că am datoria de a-mi folosi vocea și de a o împrumuta celor care nu pot vorbi. Cum puteam face asta mai bine, dacă nu prin piese?! Mi-am dat seama că femeile se află într-un moment cheie pentru societate, într-un punct în care sprijinul pe care îl putem primi una de la cealaltă este foarte relevant. Și așa cum spunea Madeleine Albright, există un loc rezervat în iad femeilor care nu susțin alte femei”.