Shakira este pe cai mari anul acesta. După ce a lansat piesa în care îl umilește pe Pique, artista a dominat toate topurile. Diss-ul pe care i l-a adus fostului ei iubit pare că a fost cea mai bună metodă de răzbunare pentru ea. Însă, mult mai interesant este modul cum a ajuns la Bizarrap.

Shakira este una dintre artistele care a trecut prin carusel de emoții în ultima perioadă. Nu a fost deloc ușor să vadă cum lumea ei se prăbușește, odată cu infidelitatea lui Pique. Vedeta nu a vrut să tolereze astfel de derapaje din partea partenerului, așa că a decis să pună punct relației. Iar ce a urmat după a fost, pur și simplu, istorie.

Multă lume se aștepta ca Shakira să creeze un real scandal după ce a fost înșelată. Însă, artista a scos un alt as din mânecă. Pentru că se pricepe de minune le așternutul cuvintelor pe foaie, fix asta a făcut și acum. Și-a pus toată mâhnirea pe note muzicale. Dar, nimic nu ar fi fost posibil fără ajutorul fiului ei.

Shakira este vocea femeilor trădate

Shakira a povestit în emsiunea „The tonight show with Jmmy Fallon” că fiul, Milan, are toate șansele să-i calce pe urme. De fapt, tot el a fost și cel care i-a sugerat colaborarea de sute de milioane de vizualizări.

„Pot să spun că fiul meu, Milan este artist. Are ureche muzicală și gusturi bune când vine vorba de muzică. Este un mare fan de-ai lui Biza. Într-o zi, mi-a zis: „Mami, trebuie să colaborezi cu Bizarrap. Trebuie să faci o piesă cu el pentru că va fi hit.” Ba chiar a trimis un mesaj vocal managerului meu, Jaime. I-a spus: „Jaime, trebuie să faci cumva ca mama să se întâlnească cu Bizarrap.”

Shakira a mai subliniat în emisiune, cu lacrimi în ochi, că nu a fost deloc ușor pentru ea să o ia de la capăt. În schimb, vede partea plină a paharului și crede că a fost o lecție importantă pentru ea. Abia acum a realizat că nu are nevoie de un bărbat pentru a se simți completă.

„Am avut un an foarte greu. După despărțire, să scriu acest cântec a fost foarte important pentru mine. A fost o metodă sănătoasă de a-mi expune sentimentele. Am simțit că nu am doar fani care îmi ascultă muzică, ci sunt femei care trec prin același lucruri ca și mine. Femei care gândesc ca mine, care simt ca mine. Am scris piesa pentru mine, dar este menită să fie pentru multe femei. Să fiu o voce a lor.”