Încurcate sunt căile iubirii, iar cuplul Gerard Pique-Clara Chia demonstrează asta. Fotbalistul și tânăra în vârstă de 23 de ani sunt mai fericiți ca niciodată, în ciuda săgeților pe care le primesc de la Shakira. Relația lor merge atât de bine, încât cei doi nu exclud o căsătorie în viitorul apropiat.

Gerard Pique și Clara Chia sunt mai îndrăgostiți ce niciodată. Cei doi se bucură de fiecare moment petrecut împreună, mai ales de când locuiesc împreună. Fotbalistul și noua lui iubită stau departe de blițurile paparazzilor și de scandaluri, chiar dacă îi mai provoacă Shakira. Apropiații lui Pique susțin că nu l-au văzut niciodată atât de fericit, ceea ce înseamnă că Clara chiar este sufletul lui pereche.

Tot ce din anturajul lor au declarat pentru publicația Marca că îndrăgostiții vorbesc foarte des despre nuntă, iar Clara știe cum vrea să arate în ziua cea mare. Evident, o asemenea veste nu este deloc pe placul Shakirei și este de înțeles și de ce. Artista a așteptat mai bine de 10 ani, a făcut doi cu Pique și tot nu a primit inelul de logodnă.

Pique nu vrea să o piardă pe Clara Chia

Potrivit prietenilor celor doi, se pare că Gerard și Clara vor un eveniment intim, fără prea mult invitați. Ba mai mult, se pare că cei doi vorbesc foarte des despre acest subiect. Asta îi face pe cei din cercul lor de prieteni să creadă că fotbalistul a cerut-o, deja, de soție.

La polul opus, Shakira este pusă tot pe scandal. Artista a scos, din nou, vrăjitoarea pe balcon, spre mâhnirea soacrei sale. Mama lui Pique este foarte deranjată de gesturile Shakirei. Însă, nimic nu o doare mai tare decât faptul că nepoții ei nu îi mai spun „bunică”.