Au trecut șase luni de când industria muzicală a pierdut unul dintre cei mai dedicați și apreciați artiști. NOSFE a lăsat în urma lui o familie îndurerată, dar și prieteni care vor ava grijă ca pasiunea lui pentru muzică să rămână mereu vie.

Vestea morții lui NOSFE a picat ca un trăznet asupra fanilor, dar și a celor care l-au cunoscut. Artistul era plin de viață, iubea ceea ce făcea, iar amprenta sa asupra muzicii a fost una uimitoare. Toți cei care au colaborat cu el, la un moment dat, au descoperit succes, dar și un om care trăia pentru ceea ce făcea. NOSFE avea planuri mărețe în muzică, iar lansarea albumului de anul acesta a fost gândită în detalii. Din păcate, nu a mai apucat să vadă cum se concretizează, dar are prieteni care se vor ocupa ca totul să iasă așa cum și-a dorit.

Invitat în podcastul lui Speak, „La fileu”, Lu-K, colegul și prietenul lui NOSFE a vorbit despre toate planurile pe care le avea artistul. Organizat din fire, NOSFE și-a făcut liste întregi cu aspecte legate de lansarea albumului „Underdog”. Lu-K și soția artistului, Mădălina au citit cu atenție totul și s-au asigurat că pun totul în scenă așa cum și-ar fi dorit îndrăgitul artist.

NOSFE, un munte de creație

„Pe lângă ce știam noi că își dorește, am mai găsit în telefonul lui niște liste. El era foarte organizat. Am găsit listă cum vrea să fie lansarea, ce mâncare să se pună la lansare, ce să se facă. Voia să fie o expoziție, un muzeu cu chestii făcute de el. O să fie desene de la el, caiete cu versuri, outfit-urile lui, multe chestii personale. Scria și ce colaborări își dorește.”

Expoziția dedicată lansării de album va avea loc în weekendul acesta, în București, iar intrarea este liberă. Anunțul a fost făcut chiar pe paginile de social media ale colegilor lui NOSFE.

În perioada 24-26 martie, @seekmusic.ro și @sotiedeartist vă invită să participați la o expoziție de artă creată în onoare lui NOSFE și a noului album, UNDERDOG. Acest eveniment se va desfășura la Strata Galery (Strada Parângului, nr. 76), în intervalul orar 12:00-19:00.
Oglindind povestea albumului, expoziția rezumă 20 de ani de muzică, muncă și pasiune pe care te invităm să-i parcurgi! Intrarea este libera.