Kylie Jenner începe să experimenteze primele emoții de mămică. Micuța ei a început grădinița, iar miliardara a profitat de ocazie pentru a o surprinde pe Stormi în prima ei zi.

Atunci când mama ta este cea mai tânără miliardară a planetei, nimic nu este imposibil. Urmăritorii lui Kylie știu că va urma o perioadă încărcată în care miliardara va posta zeci de imagini și filmulețe cu micuța ei la grădiniță. Stormi nu merge la o grădiniță obișnuită, nici măcar la una particulară, ci se pregătește acasă. 

Kylie a luat toate măsurile pentru ca micuța ei să învețe în siguranță la ea acasă. Stormi s-a pregătit intens pentru prima ei zi de grădiniță făcută acasă și a fost îmbrăcată de mama ei cu cele mai scumpe haine și accesorizată cu gentuță pe măsură.

Recent, Kylie a fost implicată fără să vrea într-un scandal cu Megan Thee Stallion și Tory Lanez. Artistul a negat că ar fi avut vreo vină în accidentul pe care l-a suferit Megan și a pus totul pe seama unui episod de gelozie. Se pare că artistul vorbea prin mesaje cu Kylie Jenner, iar asta ar fi supărat-o enorm pe Megan. 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

first day of schooooool 🖤📝

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on