E o zi neagră pentru Directionerii din lumea întreagă. Ceea ce pentru ei părea imposibil, s-a întâmplat. One Direction a pierdut unul dintre cei mai îndrăgiți membri, după ce Zayn Malik a anunțat că nu vrea să mai continue alături de cea mai iubită trupă din lume.

10 talente ale lui Zayn Malik pe care poate nu le știai

"Viața mea cu One Direction a fost ceva incredibil, mai mult decât mi-aş fi putut imagina vreodată, dar după cinci ani simt că e momentul potrivit să părăsesc trupa. Vreau să îmi cer scuze fanilor dacă am dezamăgit pe cineva, dar trebuie să ascult ce îmi spune inima. Plec pentru că vreau să fiu un tip normal de 22 de ani care poate să se relaxeze şi să aibă o viață privată normală. Ştiu că am patru prieteni în Louis, Liam, Harry şi Niall, iar ei vor forma cea mai tare trupă din lume", a fost mesajul prin care Zayn şi-a anunțat plecarea din 1D.

TOP 15 hituri româneşti şi internaționale cântate de cele mai talentate veverițe

Fanii au reacționat imediat pe rețelele de socializare, dar cel mai afectat a părut a fi Harry Styles. El a fost surprins plângând pe scenă în timpul unui concert pe care One Direction l-a susținut în Jakarta.

OMG! Uite ce a pățit Zayn Malik în timpul unui concert!

Managerul trupei, Simon Cowell a ținut să-i liniştească pe fani şi a anunțat că Louis, Liam, Harry şi Niall şi vor continua turneul şi că lucrează la cel de-al cincilea album al trupei care va fi lansat spre finalul acestui an.

Tu ce părere ai despre decizia lui Zayn?