Cei care au stat mereu cu ochii pe familia Kardashian, știu foarte bine că blondina Khloe nu este cea mai norocoasă atunci când vine vorba de iubiți. Khloe a fost trădătă de nenumărate ori de Tristan. În schimb, acum, pare că este dispusă să uite complet acel capitol.

Noul sezon „The Kardashians” nici bine nu a avut premiera, că deja au început dramele. Acum, Khloe este în centrul atenției, mai ales de când a aflat că Tristan a călcat strâmb. Din nou. Sora lui Kim tocmai ce cumpărase o casă spațioasă unde să locuiască alături de Tristan și de fetița lui, True. Dar se pare că planurile ei au fost ruinate.

Infidelitatea lui Tristan a făcut-o pe Khloe să renunțe la el, deși nu i-a fost deloc ușor. Familia i-a fost mereu aproape și a susținut-o pe vedetă în toate deciziile pe care le-a luat. Recent, sora lui Kim a anunțat că ea și Tristan vor deveni părinți, pentru a doua oară. De data asta, totul s-a întâmplat prin intermediul unei mame surogat, iar micuțul a venit pe lume în urmă cu câteva luni.

Khloe Kardashian, pregătită să acorde o nouă șansă iubirii

Deși este mămică full time, Khloe Kardashian știe cum să îmbine utilul cu plăcutul. Așa cum probabil era de așteptat, aceasta nu avea cum să lipsească de la evenimentul fashion al anului. Milano Fashion Week a adunat cele mai mari nume din industrie și nu numai. Logic, familia Kardashian nu avea cum să lipsească. Ba mai mult, Kim a fost în centrul atenției. Mai ales acum, că a lansat prima ei colecție capsulă cu Dolce & Gabbana.

În timp ce Kim a fost văzută doar în compania mariilor creatori de modă, Khloe a ochit unul dintre cei mai râvniți burlaci din lume. Este vorba despre Michele Morrone, actorul principal din „365 Days”. Deși s-a speculat mult timă că aceasta ar avea o relație cu Anna, colega lui din serial, se pare că Morrone este singur și fără obligații.

Cei doi s-au pozat în ipostaze tandre, iar fanii au început să creadă că între ei este ceva mai mult decât o simplă strategie de marketing. Ba mai mult, Khloe și Michele au fost suprinși împreună și la party-ul de dupa event-ul Dolce & Gabbana și păreau mai apropiați ca niciodată.

New couple alert. Khloe Kardashian a fost surprinsă în compania celui mai hot burlac
Instagram