Michele Morrone a cunoscut faima odată cu apariția în controversatul serial ”365 Days” de pe Netflix. Partea a doua a filmului s-a lansat în urmă cu câteva zile și, așa cum era de așteptat, discuțiile nu au încetat să apară.

Fanii lui Michele Morrone, nu știu ce să mai creadă. Actorul s-a afișat recent cu Anna, colega ei de pe platoul de filmări, iar cei care au văzut aproprierile dintre cei doi sunt de părere că formează un cuplu. Actorii nu au confirmat nimic, iar în memoria unora încă mai este prezentă imaginea pe care actorul a postat-o alături de un coleg de-ai lui.

Atunci, Michele a decis să se relaxeze la piscină și a postat o imagine pe Instagram în care fani au putut observa apropierea dintre el și un alt bărbat. Imediat, cei din producție l-au sunat și l-au pus să lămurească situația. Actorul a postat pe Insta story un mesaj care, speră el, a fost destul de clar pentru toată lumea.

„În această dimineață, m-a sunat echipa mea și mi-a spus că sunt o mulțime de articole cu mine pe internet în care se spunea că mi-am asumat că sunt gay din cauza pozei cu Simone. Suntem doar foarte buni prieteni, suntem ca frații. Filmăm împreună și aceea a fost o simplă poză. Apropo, sunt un mare susținător al comunității LGBT, dar nu am avut ce să-mi asum pentru că nu sunt gay.”