Reclamă

Actori care s-au căsătorit cu partenerii lor de pe platourile de filmare

De la Jon Hamm și Anna Osceola la Ben Affleck și Jennifer Lopez, există vedete au trecut de la schimbul de replici la schimbul de jurăminte. O serie de actori care s-au căsătorit cu partenerii lor de pe platourile de filmare sunt fericiți și acum împreună.

Publicat: 6 septembrie 2023, 5:26 / Actualizat: 7 septembrie 2023, 11:29

În timp ce fiecare poveste de dragoste de la Hollywood are propriile scenarii, aceste cupluri au toate un lucru în comun: înainte de a spune „Da,” au fost parteneri pe platourile de filmare!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Actori care s-au căsătorit cu partenerii lor de pe platourile de filmare

Unora le-a luat ani să-și găsească drumul înapoi unul la celălalt, cum ar fi Ben Affleck și Jennifer Lopez sau Ashton Kutcher și Mila Kunis.

Alții s-au căsătorit în timp ce încă lucrau împreună și s-a dovedit a fi o decizie foarte inspirată. Iată o serie de cupluri cu niște povești de viață și de iubire foarte frumoase.

Blake Lively și Ryan Reynolds

Blake Lively și Ryan Reynolds s-au întâlnit pentru prima dată pe platoul de filmare la Green Lantern în 2010. Reynolds era personajul super-eroului principal și Lively iubita lui, Carol Ferris. La acea vreme, fiecare era într-o altă relație. Până la finalul lui 201, amândoi erau singuri și în octombrie 2011 au început să apară primele zvonuri cum că între ei există ceva.

Cei doi s-au căsătorit în septembrie 2012 și și-au întâmpinat primul copil, James, în 2014. Acum, vedetele sunt părinți mândri a patru copii: James, Inez, Betty și un al patrulea copil care s-a născut în 2023.

Blake Lively și Ryan Reynolds sunt actori care s-au căsătorit după ce s-au întâlnit pe platourie de filmare de la "Green Lantern" în 2010. Aici au o scenă în care vorbesc și se află într-o cameră. El are o cămașă verde închis iar ea o bluză bej.
Blake Lively și Ryan Reynolds s-au întâlnit pentru prima dată pe platoul de filmare la „Green Lantern” în 2010. / Profimedia

Mila Kunis și Ashton Kutcher

Povestea de dragoste dintre Mila Kunis și Ashton Kutcher este un basm de la Hollywood. Prima lor întâlnire pe platourile de filmare a fost în „That ’70s Show” în rolulrile lui Jackie Burkhart și Michael Kelso. A fost la sfârșitul anilor 1990. Ccei doi au avut relații pe termen lung cu alți parteneri.

În 2011, Kutcher și soția sa, Demi Moore, au anunțat că vor divorța după șase ani de căsnicie. Tot atunci relația lui Kunis cu Macaulay Culkin s-a încheiat după opt ani.

Mila și Ashton au început să se întâlnească în 2012 și s-au logodit în 2014. În același an, cuplul și-a întâmpinat primul copil, Wyatt, iar în 2015 s-au căsătorit. Un an mai târiziu, în 2016, a venit pe lune cel de-al doilea băiat al cuplului, Dimitri.

Mila Kunis & Ashton Kutcher sunt actori care s-au căsătorit după ce s-au întâlnit pe platourie de filmare de la "That '70s Show". Ei sunt alături de ceilalți colegi de platou și își fac un selfie. Pe masă au o sticlă de băutură albastră.
Mila Kunis & Ashton Kutcher s-au întâlnit pe platourie de filmare de la „That ’70s Show”. / Profimedia

Actori care s-au căsătorit: Ben Affleck și Jennifer Lopez

Povestea de dragoste dintre Ben Affleck și Jennifer Lopez datează de mai bine de două decenii. S-au întâlnit pentru prima dată pe platourile de filmare la Gigli, în 2002. Perechea s-a logodit la scurt timp și, deși urmau să se căsătorească în 2003, și-au amânat nunta și, în cele din urmă, au anulat-o în 2004.

În 2021, perechea și-a reaprins dragostea și până în aprilie 2022 s-au logodit (din nou!). În iulie, cei doi s-au căsătorit într-o nuntă surpriză în Las Vegas.

„Este frumos că acest lucru s-a întâmplat în acest moment al vieții noastre. Ne putem aprecia și sărbători cu adevărat unul pe celălalt și ne respectăm”, a scris Lopez într-o postare.

Ben Affleck este tatăl lui Violet Anne, Seraphina și Samuel, pe care îi are cu fosta soție Jennifer Garner. Jennifer Lopez îi are pe gemenii Emme și Max cu fostul soț, Marc Anthony.

Ben Affleck & Jennifer Lopez sunt actori care s-au căsătorit după ce s-au întâlnit pe platourie de filmare. Ei sunt pe o canapea albă, în spate au un paravan de lemn. El este îmbrăcat în negru, iar ea poartă blugi, maieu alb si o geacă de piele maro.
Ben Affleck & Jennifer Lopez sunt actori care s-au căsătorit după ce s-au întâlnit pe platourie de filmare de la „Gigli”, în 2002. / profimedia

Ginnifer Goodwin și Josh Dallas

Ginnifer Goodwin și Josh Dallas s-au întâlnit în 2011 pe platourile de filmare de la „Once Upon a Time”. Ei erau chiar Albă ca Zăpada și Prințul fermecător. Și au dus basmul dincolo de ecrane. „Nu ne-am luptat. Ne-am lăsat purtați de val”, a spus Dallas.

La scurt timp după ce și-au anunțat logodna, în octombrie 2013, perechea a spus că așteaptă primul lor copil. Viitorii părinți s-au căsătorit în aprilie 2014. Primul lor copil, Oliver, s-a născut în mai 2014. În iunie 2016, familia lor s-a mărit atunci când s-a născut cel de-al doilea lor fiu, Hugo.

Ginnifer Goodwin și Josh Dallas sunt actori care s-au căsătorit după ce s-au întâlnit pe platourie de filmare de la "Once Upon a Time". Ea este Albă ca Zăapada iar el Prințul.
Ginnifer Goodwin și Josh Dallas sunt actori care s-au căsătorit după ce s-au întâlnit pe platourie de filmare de la „Once Upon a Time”. / profimedia

Actori care s-au căsătorit: Daniel Craig și Rachel Weisz

Daniel Craig și Rachel Weisz s-au întâlnit pentru prima dată în 1994, în „Les Grandes Horizontales”, la National Theatre Studio din Londra. Un deceniu mai târziu, cei doi s-au reunit pe platourile de filmare de la „Dream House”, în 2010. De atunci au început să se întâlnească.

În iunie 2011, perechea s-a căsătorit în secret. În 2018 s-a născut primul lor copil, o fetiță. Craig este, de asemenea, tatăl unei fiice mai mari, Ella, pe care o are împreună cu fosta soție, Fiona Loudon. Rachel Weisz are un fiu, Henry, cu fostul ei logodnic, regizorul Darren Aronofsky.

Daniel Craig și Rachel Weisz sunt actori care s-au căsătorit după ce s-au întâlnit pe platourie de filmare de la "Les Grandes Horizontales". Ei sunt alături de copiii din film. Craig are o fetiță în brațe și vorbește cu alta care este în fața lui.
Daniel Craig și Rachel Weisz sunt actori care s-au căsătorit după ce s-au întâlnit pe platourie de filmare de la „Les Grandes Horizontales”. / Profimedia

Leighton Meester și Adam Brody

Leighton Meester și Adam Brody au lucrat împreună în 2011 la „The Oranges”, dar cei doi s-au întâlnit cu ceva timp înainte. Josh Schwartz a declarat că cei doi au început să se întâlnească „la aproximativ un an după The Oranges”.

În 2013, PEOPLE a confirmat că celebrul cuplu s-a logodit în secret, iar în februarie 2014, s-a căsătorit. Supă un an, în 2015, perechea și-a întâmpinat primul copil, Arlo Day. Cinci ani mai târziu, în 2020 au devenit o familie de patru persoane după ce s-a născut al doilea lor fiu.

Actori care s-au căsătorit cu partenerii lor de pe platourile de filmare. Scena îi arată pe actorii din "Les Grandes Horizontales", în fața casei.
Leighton Meester și Adam Brody sunt actori care s-au căsătorit după ce s-au întâlnit pe platourie de filmare de la „The Oranges”. / Profimedia
Te-ar mai putea interesa
Madonna este una dintre acele femei celebre părăsite de soțul ei. Ea poartă un top de piele neagră, manuși negre din plasă și o fustă scurtă albă. Are părut făcut codițe multe și subțiri și poartă ochelari de soare. Ere pantaloni negri, cămașă neagra și ep cap o bandană neagră.
Femei celebre care au fost părăsite de parteneri
Femei celebre care au fost părăsite de parteneri
Jennifer Lopez în spatele lui Ben Affleck atunci când se țin de mână
De ce merge Jennifer Lopez în spatele lui Ben Affleck atunci când se țin de mână. Motivul este cât se poate de real
De ce merge Jennifer Lopez în spatele lui Ben Affleck atunci când se țin de mână. Motivul este cât se poate de real
Le-a purtat ghinion! Nouă cupluri de artiști care s-au despărțit după ce au lansat melodii împreună
Le-a purtat ghinion! Nouă cupluri de artiști care s-au despărțit după ce au lansat melodii împreună
Le-a purtat ghinion! Nouă cupluri de artiști care s-au despărțit după ce au lansat melodii împreună
Recomandările ZUTV.ro
1
Andreea Bălan, într-o ținută sexy, neagră, în platoul Te cunosc de Undeva
Andreea Bălan și-a aniversat iubitul. Cum a răspuns Victor pe rețelele sociale la gestul artistei
Andreea Bălan și-a aniversat iubitul. Victor Cornea a împlinit 30 de ani, iar ziua sa de naștere a fost sărbătorită așa cum se cuvine. De cine? De nimeni alta decât femeia care acum îi...
Andreea Bălan și-a aniversat iubitul. Cum a răspuns Victor pe rețelele sociale la gestul artistei
2
Jungkook are un look nou pe care și l-a etalat pe scenă alături de dansatorii lui
Jungkook are un look nou cu care a cucerit pe toată lumea. Ce schimbare și-a făcut îndrăgitul cântăreț
Jungkook de la BTS a lansat o nouă versiune a cântecului său solo „Seven”. Este o versiune „Alesso Remix”. Folosindu-se de această ocazie, s-a văzut că Jungkook are un look nou cu care a...
Jungkook are un look nou cu care a cucerit pe toată lumea. Ce schimbare și-a făcut îndrăgitul cântăreț
3
Delia, într-o ținută de culoare închisă, zâmbitoare, fotografiată pe un fundal gri
Delia a fost criticată pentru pozele sexy, iar Connect-R i-a luat apărarea. Ce a spus artistul are legătură cu religia
Delia este o femeie frumoasă, sexy, de succes, cu o carieră de invidiat în spate. Așa cum multe vedete o fac, artista își ține fanii la curent cu fotografii și din viața sa personală,...
Delia a fost criticată pentru pozele sexy, iar Connect-R i-a luat apărarea. Ce a spus artistul are legătură cu religia
4
Kelly Osbourne, pe stradă, cu copilul în căruț
Imagini rare cu fiul lui Kelly Osbourne. Bunica Sharon a postat instantanee cu toți nepoții ei
Sharon este o bunica mândră. Ea a postat imagini rare cu fiul lui Kelly Osbourne, Sidney, și cu ceilalți nepoți pe care îi are. Fanii au fost imediat cuceriți de cei mici. Fosta co-gazdă...
Imagini rare cu fiul lui Kelly Osbourne. Bunica Sharon a postat instantanee cu toți nepoții ei
5
Lady Gaga s-a filmat fără machiaj. Aici este machiat[ de profesioni;ti ;i poart[ o rochie neagră cu un decolteu foarte generos
Lady Gaga s-a filmat fără machiaj. Cum arată chipul artistei, fără filtre și intervenția make-up artiștilor
Lady Gaga s-a filmat fără machiaj. Cântăreața și-a arătat frumusețea naturală într-un clip pe care l-a postat pe rețelele sociale. Scopul a fost unul precis, iar fanii au reacționat imediat. Vedeta, în vârstă de...
Lady Gaga s-a filmat fără machiaj. Cum arată chipul artistei, fără filtre și intervenția make-up artiștilor
Parteneri
×