Toamna lui 2022 deja sună mai bine ca niciodată în materie de filme și seriale. Netflix promite multe producții care îi vor ține pe utilizatori cu sufletul la gură.

Unele dintre cele mai așteptate seriale deja și-au anunțat comeback-ul. Dacă te afli pe lista celor au devorat deja biblioteca de filme, află că Netflix a pregătit arsenalul de rezervă.

Pentru iubitorii de filme și seriale, anul 2021 nu a fost cel mai bun, dar 2022 deja și-a luat revanșa. Pandemia de Coronavirus a dat peste cap cele mai mari producții cinematografice. Unele dintre cele mai așteptate premiere au fost amânate sau chiar anulate. Salvarea multora a fost Netflix, platforma care a crescut în numărul de utilizatori în acea perioadă și pe bună dreptate. 

Sunt câteva titluri care ne-au cucerit de la primul play și care și-au ținut promisiunea de a reveni cu sezoane noi. Chiar dacă variantele nu sunt la fel de multe ca în anii trecuți, Netflix începe, încet-încet, să își revină.

Avem pentru voi o listă de propuneri care sigur vă vor ține pe canapea!

Modificare de proporții din partea celor de la Netflix

Adevărul în glumă se spune! Cei de la Netflix anunțau cu ceva timp în urmă că vor face o serie de modificări în ceea ce privește conturile împărțite între mai multe persoane. Nimeni nu a luat asta în considerare, dar se pare că lucrurile sunt mai serioase ca niciodată. Plus că, există un mare competitor pe piață: Youtube. 

 În urmă cu ceva timp, platforma i-a luat în vizior conturile pe care sunt logate mai multe persoane. Mai exact, Netflix propune taxarea cu 3 dolari a celor care împarte conturile cu zeci de persoane. Momentan, măsura este deja aplicată în El Salvador, Guatemala, Honduras, Argentina, Republica Dominicană și Peru. Nu se știe dacă aceeași taxă va fi aplicabilă și conturilor din România, însă un lucru este cert. Netflix mai are un as în mânecă și anume, lansarea unei noi versiuni de abonament în valoare de 4,99 dolari.