Toamna se numără producțiile bune. Netflix a lansat deja câteva titluri huge, iar vizionările cresc pe zi ce trece. Deși luna nu s-a încheiat, încă, platforma a tras linie și a numit cele mai bune producții din octombrie.

Toamna acesta, Netflix a fost pe val. Gigantul filmelor a scos mulți ași din mânecă și, potrivit preferințelor publicului, s-au consumat mai multe documentare ca niciodată. Nu doar povestea lui Dahmer a atras atenția fanilor, ci și „The Watcher”. Noul serial a ținut cu ochii lipiți de device-uri milioane de privitori și se pare că a detronat, deja, Dahmer.

Toamna acesta, în top nu sunt incluse doar filme, ci și show-uri sau producții pentru copii. La categoria show-uri, cap de listă este „The Watcher”, urmat apoi de „From Scratch”, „Love is Blind” și „Dahmer-Monster: The Jeffrey Dahmer Story”. În cele 10 episoade este prezentată viața unuia dintre cei mai de temut criminali în serie din America. Rolul principal i-a revenit lui Evan Peters, cunoscut pentru aparițiile sale din „American Horror Story”.

Dahmer, detronat de pe Netflix

Documentarul cu Evan Peters în rolul principal a stârnit interesul tuturor față de acel criminal. Pe lângă povestea incredibilă de viață, Dahmer a rămas în istoria criminalilor și din cauza modului în care își ataca victimile. În cazul în care nu vă amintiți, asta subliniază și Katy Perry în piesa „Dark Horse” („She eats your heart out, like Jeffrey Dahmer”).

La categoria filme, premiul cu coroniță îi revine lui „The School for Good an Evil”. Producția tocmai ce a fost lansată și, chiar dacă are peste 2 ore, se pare că fanii au avut răbdare să o vizioneze. Imediat, pe locul doi, regăsim „The Stranger”, „The Curse of Bridge Hollow”, iar pe locul 4, „Sing 2”.

Cât despre cei mici, se pare că „Cocomelon” a fost preferatul lor. Pe locul doi în topul picilor se află „Sing 2”, pe locul 3 „Despicable me”, iar pe locul 4 „Pokemon Ultimate Journeys”.

Topul este mult mai complex, iar dacă nu ai văzut deja titlurile menționate, le poți trece pe listă.

Trece-le pe listă! Așa arată topul celor mai vizionate producții de pe Netflix din luna octombrie