Dacă ai aruncat o privire pe Netflix, sigur ai observat că topul celor mai bune producții s-a schimbat. Până acum, documentarul despre Jeffrey Dahmer era pe primul loc. Mai nou, „The Watcher” face senzație pe platformă. Dacă nu te-a convins încă, îți spunem doar atât: Ryan Murphy.

Ryan Murphy este recunoscut pentru amprenta pe care și-o pune asupra filmelor. Dacă numele lui nu îți familiar, atunci de producțiile lui sigur ai auzit, măcar odată. Sau, poate că le-ai și vizionat. Ryan a produs „Ratched”, „American Horror Story”, „Dahmer”, iar acum, mai nou și „The Watcher”.

Mini-seria de 7 episoade a bifat deja primele recorduri. În câteva zile de la lansare, serialul a adunat peste 273,2 milioane de vizualizări. Cea de-a doua săptămâna a fost și ea la fel de bună, „The Watcher” bifând 148 de milioane de ore de vizualizări. În plus, producția lui Murphy a fost pe primul loc în peste 75 de țări.

Filmul îi are în rolurile principale pe Bobby Cannavale, Naomi Watts, Jennifer Coolidge, Mia Farrow și mulți alții. „The Watcher” este inspirat după o poveste reală, publicată în anul 2018 în The New York Times.

„The Watcher”, suspans și intrigă la cote maxime

Producția Netflix are în centru povestea unei familii trăite la oraș care decide să se mute într-o suburbie din New Jersey. Casa pe care au pus ochii este una extrem de piperată la preț. Totuși, după multe sacrificii financiare și mulți potențiali cumpărători eliminați, familia Brannock scoate din buzunar peste 3 milioane de dolari.

La scurt timp după ce se mută, par să iasă la iveală secrete ascunse de casa impunătoare. Dean și Nora Brannock nu se înțeleg deloc cu vecinii, iar asta agită apele destul de mult. Până într-o zi când aceștia primesc în căsuța poștală o scrisoare semnată The Watcher (Observatorul). Întreaga acțiune a filmului se bazează pe căutările necontenite ale lui Dean și Nora de a afla cine este cel care vrea să îi facă să renunțe la casă.

Pe parcursul celor 7 episoade, personajele vor deveni mai spumoase, iar intriga dintre ele va ridica multe semne de întrebare.

Producțiile lui Ryan Murphy domină Netflix. Motivul pentru care nu trebuie să ratezi „The Watcher”
Profimedia