BRomania este pus pe fapte mari. Actorul încă se mai bucură de succesul filmului „Teambuilding”, dar se pare că pregătește următoare mișcare. Matei Dima a început să filmeze „Haita de acțiune”, iar din distribuție face parte și Antonia.

Antonia nu este deloc străină de lumea cinematografică. Iubita lui Alex Velea a dublat multe animații pentru copii, dar acum trece la nivelul următor. Artista este foarte bună prietenă cu BRomania, așa că de fiecare dată când colaborează, rezultatul este unul spectaculos și natural. Drept dovadă, Matei a decis ca unul dintre rolurile viitoarei producții să îi revină Antoniei. „Haita de acțiune” este filmul programat pentru anul 2023, un film de la care publicul are așteptări uriașe.

Fimul „Haita de acțiune”, scris și regizat de Vali Dobrogeanu este o satiră polițistă văzută prin ochii lui Aurel (Vlad Brumaru), un polițist de etnie rromă aflat în prima lui zi de serviciu. El își dorește să fie un cetățean model și un polițist corect, dar cariera lui este pusă în pericol înainte să înceapă, din cauza prietenului său, Denze (Matei Dima). Acesta îl recrutează în operațiunea lui nu prea secretă HAITA DE ACȚIUNE.

Antonia are rolul unei polițiste și a intrat extrem de repede în pielea personajului. Filmările sunt în stadiul incipient, dar artista a dat din casă câteva detalii despre personajul ei. „În film mă cheamă Oli și sunt o poliștă mai dură. Mă enervez foarte, foarte ușor. N-am răbdare și îi bat pe toți.”

Din distribuția filmului mai fac parte și Anca Dinicu și Alex Bogdan.

BRomania a dat lovitura cu „Teambuilding”

Atunci când a început să lucreze la scenariul „Teambuilding”, BRomania și-a propus să se ridice la nivelul așteptărilor fanilor. Matei Dima a vrut ca filmul lui să fie unul despre care vorbește toată lume și a reușit asta. „Teambulding” a devenit cel mai bun film din ultimii ani, iar în două săptămâni de la lansare, cifrele din box office arată mai bine ca niciodată. 

Până în prezent, „Teambuilding” a generat încasări de aproape aproape 2,7 milioane de euro. Filmul lui BRomania a făcut ca 566.165 de persoane să cumpere bilet la cinema. Asta face ca „Teambuilding” să devină „cel mai de succes film românesc al ultimilor 30 de ani”. Noua comendie cu Micutzu și Șerban Pavlu în distribuție a detronat „Miami Bici” (552.238) şi „5GANG: un altfel de Crăciun” (345.747).