Faptul că Antonia este una dintre cele mai frumoase vedere din țară, dar și din lume, nu mai este un secret pentru nimeni. Artista are un corp perfect pe care l-a obținut cu multe ore de antrenament, dar și un regim alimentar bine calculat

Antonia a împrumutat mai multe obieceiuri sănătoase de la Alex Velea, printre care și mersul la sală. Artista a fost mereu adepta mișcării, iar faptul că face totul într-un mediu controlat și organizat este mult mai bine. Iubita lui Velea este foarte strictă cu ea și știe că atunci când vine vorba de făcut sport sau de urmat o alimentație sănătoasă, nu există timp de scuze.

Antonia, o mămică sexy

Chiar dacă are doi copiii care au nevoie de timp, atenție și implicare, Antonia reușește să îmbine mereu utilul cu plăcutul, astfel că după ce îi lasă pe Achim și pe Dominic la grădiniță, se opresc să își facă și antrenamentele. Minunile nu se obțin peste noapte, iar artista știe asta. Pe lângă zeci de ore petrecute în sala de sport, Antonia are și un regim alimentar pe care îl respectă cu sființenie.

„Am o dietă și merg la sală împreună cu Alex. Și mă mai întreabă oamenii când am timp de toate acestea. E foarte simplu! Nu e ca și cum stau toată ziua la sală, poți să îți iei o oră din viața ta. Ducem copiii la grădiniță și după ce îi ducem mergem la sală dimineața. 

Fără grăsimi, fără carne în ulei. În mare parte mănânc carne la grătar, pui sau mușchi de vită, orez, cu multe legume pur și simplu. Lumea crede că trebuie să faci foamea și nu e bine. Dimpotrivă, nu funcționează așa. Cel mai bine e să ai o dietă echilibrată. Trebuie să faci și sport, să îți pui corpul în mișcare”, a declarat Antonia pentru CanCan.

Secretul unui corp perfect. Ce dietă urmează Antonia pentru a arăta atât de bine
Facebook