Cum știi că o piesă are succes? Domină clasamentele și playlist-urile radiourilor și bate record după record la numărul de vizualizări pe YouTube.

”See You Again”, de la Wiz Khalifa și Charlie Puth, a depășit recent 2,6 miliarde de views și a ajuns pe locul al doilea în topul celor mai populare videoclipuri ever, după ''Gangnam style''.

Pe Justin Bieber l-a apucat NOSTALGIA. Acum 3 ani era în închisoare!

Poate nu e întâmplător, dar 7 dintre cele 8 videoclipuri care au peste 2 miliarde de vizualizări în acest moment sunt clipuri muzicale.

OMG! Ed Sheeran e pe lista celor mai influenți oameni din lume. Uite cine mai e în top!

Psy rămâne de neîntrecut și deține recordul absolut, cu aproape 2,8 miliarde de vizualizări. Probabil că nu e nimeni care să nu fi încercat măcar o dată celebrul dans „Gangnam Style”.

”See You Again”, piesa compusă în memoria lui Paul Walker și care a fost soundtrack-ul oficial de la ”Furious 7”, a depășit 2,6 miliarde and still counting...

”Sorry”, not sorry at all! Melodia lui Justin Bieber se bucură de 2,4 miliarde de views într-un an și jumătate.

Mark Ronson și Bruno Mars completează clasamentul cu ”Uptown Funk”: 2,3 miliarde de vizualizări, la mică diferență de piesa lui Bieber.

Taylor Swift a intrat și ea cu două piese în top. ”Shake It Off” și ”Blank Space” au depășit recent 2 miliarde de vizualizări, însă între ele s-a intercalat și Bailando, de la Enrique Iglesias, Descemer Bueno și Gente De Zona.