Cum știi că o piesă are succes? Domină clasamentele și playlist-urile radiourilor și bate record după record la numărul de vizualizări pe YouTube. ”See You Again”, de la Wiz Khalifa și Charlie Puth, a depășit recent 2,5 miliarde de views și a ajuns pe locul al doilea în topul celor mai populare videoclipuri ever!

Al doilea clip din istorie care depăşeşte 2,5 MILIARDE de vizualizări pe Youtube, după ''Gangnam style''

Poate nu e întâmplător, dar patru dintre cele cinci videoclipuri care au peste 2 miliarde de vizualizări în acest moment sunt clipuri muzicale.

TOP 15 melodii BETON lansate la început de primăvară

Psy rămâne de neîntrecut și deține recordul absolut, cu aproape 2,8 miliarde de vizualizări. Probabil că nu e nimeni care să nu fi încercat măcar o dată celebrul dans „Gangnam Style”.

”See You Again”, piesa compusă în memoria lui Paul Walker și care a fost soundtrack-ul oficial de la ”Furious 7”, a depășit 2,5 miliarde and still counting...

”Sorry”, not sorry at all! Melodia lui Justin Bieber se bucură de 2,3 miliarde de views într-un an și jumătate.

Mark Ronson și Bruno Mars completează clasamentul cu ”Uptown Funk”: 2,28 miliarde de vizualizări, la mică diferență de piesa lui Bieber.

Surpriza cea mai mare vine de la Taylor Swift, care își așteaptă cuminte rândul. Are după piese care se apropie cu pași repezi de 2 miliarde de vizualizări: ”Shake It Off” și ”Blank Space” sunt următoarele melodii care vor depăși cifra magică. E o chestiune de zile până când se va întâmpla acest lucru și rămâne de văzut care va fi prima care va intra în top.