#split. 13 cupluri care și-au spus „adio” în anul 2022

Anul 2022 a început cu stângul pentru unele dintre cele mai cunoscute cupluri de vedete. Acestea au decis să își spună ”Adio!” fix când fanii lor se așteptau cel mai puțin. Celebritățile de peste Ocean nu își înneacă ochii în lacrimi, mai ales că știu că orice sfârșit este un nou început.

Publicat: 28 decembrie 2022, 9:40

Celebritățile nu sunt scutite de suferința unei despărțiri, iar atenția din partea presei face ca totul să fie și mai greu. Paparazzi sunt cu ochii pe ei, iar fanii vor să știe ce s-a întâmplat și speră ca, măcar în unele cazuri, cuplul să-și mai dea o șansă.

Anul 2022 nu a fost cel mai prosper din punct de vedere sentimental pentru marile vedete de la Hollywood, dar nici pentru cele de la noi. Unele cupluri și-au spus „adio!” de la începutul anului și rămâne de văzut dacă își vor mai acorda o a doua șansă.

1. Billy Ray Cyrus și Tish nu sunt la prima lor tentativă de a divorța. Acum, se pare că istoria din 2013 se repetă. Doar că, de data asta, Tish a fost cea care a depus actele de divorț. Cei doi su fost căsătoriți timp de 28 de ani, iar aceasta ar fi a treia oară când au de gând să divorțeze. Tish a depus actele de divorț la Tribunalul din Tennessee încă de miercurea trecută, invocând a motive clasica ne potrivire de caracter.

#split. 13 cupluri care și-au spus „adio” în anul 2022
Profimedia

2. Emma Roberts și Garrett Hedlung au decis că cel mai bine este ca drumurile lor să nu se mai intersecteze. Deși nu mai formează un cuplu, cei doi au promis că vor face tot posibilul să fie părinți model pentru copilul lor de un an.

3. Lisa Bonet și Jason Momoa Aquaman”, așa cum este cunoscut în industria cinematografică a pus punct căsniciei cu Lisa Bonet, asta după ce, anul trecut, declarau că relația lor este mai puternică ca niciodată. Lucrurile se schimbă, viața este imprevizibilă, iar cei doi, acum, merg pe drumuri separate. 

#split. 13 cupluri care și-au spus „adio” în anul 2022

4. Sore și Mircea Julean. „Au fost 8 ani care ne-au adus maturizarea și cea mai de preț realizare, pe Erin. De ceva timp, Mircea și cu mine nu mai formăm un cuplu, dar vorm forma mereu o familie. Am simțit responsabilitatea de a face această postare, deoarece îmi asum faptul că sunt persoană publică, însă așa cum mi-am expus relația pe internet, cu la fel de multă discreție voi proceda și în acest caz.”

5. Billie Eilish și Matthew. „Nimeni nu a înșelat pe nimeni. Relația s-a încheiat pur și simplu. Zvonurile și minciunile din online pot fi periculoase”, a spus Matthew pe Instagram. 

6. Alexandra Stan și Alex Parker. Artista nu este o norocoasă atunci când vine vorba de partea personală. Artista pare că este urmărită de ghinion în dragoste. După ce a divorțat de Emanuel, nici relația cu Alex Parker nu i-a mers prea bine. La finalul anului trecut, Alexandra își anunța fanii că este mai îndrăgostită ca niciodată. Înainte de Anul Nou, Alexandra era împreună cu Alex Parker și păreau foarte îndrăgostiți. La vremea respectivă, cei doi au apucat să publice câteva imagini în calitate de îndrăgostiți și au lansat și o piesă împreună, „Home Alone”.

Ce cupluri nu vom mai vedea, prea curând, împreună

7. Harry Styles și Olivia Wilde. În ultima perioadă, Harry Styles a avut un program mai încărcat ca niciodată. Artistul este de luni bune în turneu și abia dacă mai are timp pentru el. În ciuda faptului că profesional îi merge de minune, nu același lucru se poate spune și despre planul personal. Harry și iubita lui, Olivia Wilde au decis să meargă pe drumuri separate, după doi ani de relație. Mulți au pus despărțirea pe seama diferenței de vârstă destul de mare dintre ei. Deși Olivia avea cu 10 ani mai mult decât Harry, artistul a fost mereu suficient de matur încât să îi facă fața partenerei sale. Ba mai mult, există voci care susțin că vinovata ar fi Florence Pugh. Harry și Florence s-au sărutat pe platourile de filmare, însă cu mult timp înainte de a se combina cu Olivia.

#split. 13 cupluri care și-au spus „adio” în anul 2022

8. Leonardo DiCaprio a fost unul dintre cei mai râvniți burlaciți. Am putea spune că își păstrează în continuare acest statut, având în vedere că este singur. Camila Morrone nu mai stă la brațul lui, iar despărțirea a venit când nimeni nu se aștepta la asta. Leo și Camila au fost văzuți ultima dată împreună pe 4 iulie, atunci când s-au distrat de minune. De atunci și până în prezent, cuplul a evitat afișările în public și este lesne de înțeles de ce.

9. Madonna și Ahlamalik Williams nu au mai apucat să împlinească 4 ani de relație. Potrivit unor surse din anturajul celor doi, artista și dansatorul nu s-au mai înțeles deloc, așa că au decis să meargă pe drumuri separate. Madonna își canalizează întreaga energie asupra proiectelor muzicale viitoare și va continua să lucreze cu iubitul ei care îi era și dansator. Având în vedere că cei doi s-au iubit foarte mult timp, despărțirea a fost una amiabilă, iar diva va avea în continuare sentimente pentru Ahlamalik.

10. Kim Kardashian și Pete Davidson. Multe voci nu le-au dat prea multe șanse, dar se pare că cei doi au demonstrat contrariul. Timp de aproape un an, Pete și Kim au fost de nedespărțit. Cei care s-au uitat la „The Kardashian” știu foarte bine cât de mult se iubeau cei doi. Totuși, nimic nu durează la nesfârșit, iar relația lor este dovada clară a acestui fapt.

Așa cum probabil se aștepta toată lumea, motivul despărțirii celor doi a fost distanța. Kim și Pete nu au putut manageria o relația la sute de kilometri distanță, așa că ai ales cea mai bună variantă pentru ei: despărțirea. Săptămânile acestea, Pete s-a aflat în Australia, acolo unde filma „Wizards”, iar Kim era în Los Angeles cu familia ei.

11. Theo Rose și Alex Leonte. Timp de mai bine patru ani, Theo Rose a fost iubita lui Alex Leonte. Tânărul a recunoscut că nu este deloc simplu să ai o iubită celebră. Totuși, Alex a făcut față cu succes celebrității lui Theo și a fost mereu alături de ea. Cu ceva timp în urmă, o serie de imagini și filmulețe o prezintau pe Theo Rose în brațele producătorului serialului în care joacă și ea. Acum, ea și Anghel Damian se pregătesc să devină părinți.

12. Emrata și Sebastian Bear-McClard. Em nu trece prin cea mai bună perioadă a vieții ei. În ultima vreme, modelul a participat la toate evenimente mondene fastuoase, dar a fost mereu singură. Fanii au crezut că soțul ei este ocupat sau că are grijă de cel mic, dar se pare că nu acestea au fost motivele. Emrata și Sebastian Bear-McClard nu se mai înțelegeau bine de la o vreme încoace, așa că s-au gândit să simplifice lucrurile.

13. Shakira își dorește un nou început departe de cel care i-a fost partener în ultimii 12 ani. Artista nu mai vrea să audă de Piqué, mai ales după ce s-a zvonit că motivul separării lor a fost infidelitatea fotbalistului. Shak și-a făcut bagajele și a părăsit cuibușorul de nebunii zilele trecute. Artista nu doar că s-a mutat din Spania, ci s-a mutat direct din Europa. Shakira a ales să locuiască la Miami, într-o vilă de 16 milioane de euro. Acum, fiind la mai bine de 7.000 de kilometri depărtare de fostul ei iubit, artista speră să își găsească liniștea de care avea nevoie. 

#split. 13 cupluri care și-au spus „adio” în anul 2022
Te-ar mai putea interesa
Shakira îmbrăcată într-o rochie de culoare roșie fără umeri
Shakira a făcut o atmosferă incredibilă la Coachella. Cântăreața a interpretat două piese și a anunțat un turneu mondial
Shakira a făcut o atmosferă incredibilă la Coachella. Cântăreața a interpretat două piese și a anunțat un turneu mondial
North West și Kim Kardashian îmrăcate casual cu o bluză și tricou la un meci de baschet
North West a publicat o imagine cu Kim Kardashian din timpul vacanței lor. Cele două au apărut în mai multe fotografii simpatice mama-fiică
North West a publicat o imagine cu Kim Kardashian din timpul vacanței lor. Cele două au apărut în mai multe fotografii simpatice mama-fiică
Shakira îmbrăcată cu un top argintiu strălucitor în timp ce cântă și dansează
Shakira se întâlnește cu actorul britanic Lucien Laviscount, actorul din Emily in Paris. Cei doi s-au îndrăgostit pe platoul de filmare al videoclipului muzical „Punteria”
Shakira se întâlnește cu actorul britanic Lucien Laviscount, actorul din Emily in Paris. Cei doi s-au îndrăgostit pe platoul de filmare al videoclipului muzical „Punteria”
Recomandările ZUTV.ro
1
JO și Liviu Teodorescu, în platoul de televiziune, fotografie împreună
Ce înălțime și ce greutate are JO. Artista este una dintre cele mai frumoase cântărețe din România
JO este acum pe micile ecrane alături de Liviu Teodorescu. Cei doi fac echipă în emisiunea Te cunosc de undeva!, show difuzat pe Antena 1 în fiecare sâmbătă de la ora 20:00. Cum aparițiile...
Ce înălțime și ce greutate are JO. Artista este una dintre cele mai frumoase cântărețe din România
2
Jennifer Lopez îmbrăcată într-o rochie gri decoltată
Jennifer Lopez a fost fotografiată părăsind un hotel din Manhattan. Cântăreața a purtat ochelari de soare și o geantă scumpă
Jennifer Lopez a fost fotografiată părăsind un hotel din Manhattan. Artista se îndrepta spre New Jersey, unde joacă în pelicula „Kiss of the Spider Woman”. Recent, J-Lo i-a informat pe fani că întreaga ei...
Jennifer Lopez a fost fotografiată părăsind un hotel din Manhattan. Cântăreața a purtat ochelari de soare și o geantă scumpă
3
Madonna îmbrăcată într-o ținută neagră sexy în timp ce cântă la microfon și la o chitară electrică
Madonna a participat la o expoziție de artă în Miami. Cântăreața a celebrat cea mai recentă creație a fiului ei, Rocco John
Madonna a participat la o expoziție de artă în Miami. Diva a postat o serie de imagini pe pagina sa de Instagram. Madonna împarte custodia lui Rocco cu fostul ei soț, Guy Ritchie, alături...
Madonna a participat la o expoziție de artă în Miami. Cântăreața a celebrat cea mai recentă creație a fiului ei, Rocco John
4
Rihanna îmbrăcată într-o ținută neagră cu detalii transparente în timp ce își mângâie burtica de gravidă
Rihanna a dezvăluit motivul pentru care a ales să se mute împreună cu A$AP Rocky: „Știam că va fi un tată grozav”
Rihanna a dezvăluit motivul pentru care a ales să se mute împreună cu A$AP Rocky. Perioada de carantină petrecută în timpul pandemiei COVID-19 a făcut ca relația lor să avanseze rapid. Artista s-a destăinuit...
Rihanna a dezvăluit motivul pentru care a ales să se mute împreună cu A$AP Rocky: „Știam că va fi un tată grozav”
5
Rihanna îmbrăcată într-o ținută neagră în timp ce cântă la microfon și este înconjurată de un nor de fum
Rihanna a vorbit despre singura procedură de chirurgie plastică pe care și-o dorește cu adevărat: „Nu vreau implanturi”
Rihanna a vorbit despre singura procedură de chirurgie plastică pe care și-o dorește cu adevărat. Vedeta a vorbit de asemenea despre experiența maternității și despre câți copii își dorește să mai aibă. Rihanna are...
Rihanna a vorbit despre singura procedură de chirurgie plastică pe care și-o dorește cu adevărat: „Nu vreau implanturi”
Parteneri
×