Săptămâna trecută, Leonardo DiCaprio își manifesta preocuparea pentru situația războinică din Ucraina. Actprul s-a mobilizat exemplar și a anunțat că a donat 10 milioane de euro pentru forțele armate. Cazul începe să se complice abia acum când a ieșit la iveală faptul că banii donați de Leonardo nu au ajuns la destinatarul corect.

Leonardo DiCaprio este recunoscut pentru campaniile umanitare pe care le susține în fiecare an. De data asta, războiul din Ucraina chiar a atins coarda sensibilă a actorului care a decis să facă o donație impresionantă forțelor armate ucrainene. Leo a declarat că îi susține pe ucraineni și trupele lor cu nici mai mult, nici mai puțin de 10 milioane de euro. Donația părea că nu este una întâmplătoare, iar DiCaprio a motivat ce a stat, de fapt, în spatele acestui gest. Actorul din Titanic are rădăcini ucrainene, bunica sa din partea mamei fiind din această țară est-europeană.

Acum, la aproape o săptămână de când presa internațională l-a lăudat pe Leo, a ieșit la iveală faptul că totul a fost o farsă. Actorul nu a donat 10 milioane de dolari și nici nu are vreo legătură cu Odesa. O sursă apropiată actorului a declarat că acesta s-a implicat în cazul Ucrainei, dar nu asa cum s-a speculat. Fondul Internațional Visegrad a declarat că în cont nu a fost încasată nicio donație de 10 milioane de dolari din partea lui DiCaprio către Ucraina.