Ești gata pentru o nouă provocare? Fetița din fotografie a devenit astăzi una dintre cele mai cunoscute femei din lume. Ți-am lăsat și câteva indicii pentru ca totul să fie mult mai ușor.

În ultima vreme, din ce în ce mai multe staruri de peste Ocean apelează la sertarul cu amintiri. Este și cazul următoarei vedete care a postat o serie de imagini de pe vremea când era micuță. Potrivit spuselor ei, nu s-a schimbat prea mult, deși au trecut mai bine de 20 de ani de atunci. Dacă are sau nu dreptate, ne spui tu după ce ghicești despre cine este vorba. Uite indiciile:

  1. a crescut într-o familie în care arta era la ea acasă
  2. a vrut să devină balerină, dar a ajuns model din întâmplare
  3. mai are o soră mai mare, însă nu este la fel de celebră precum ea
  4. este căsătorită de mai bine de 3 ani cu unul dintre cei mai tari artiști din lume
  5. de curând, a renunțat la cariera de model și s-a axat pe business-uri
  6. și-a dezvoltat propria linie de produse de skincare
  7. anul trecut, a ajuns la spital cu grave probleme de sănătate
  8. momentan, nu poate avea copii, oricât de mult și-ar dori asta
  9. s-a pozat alături de Selena Gomez
  10. s-a tuns și a dat un nou trend în materie de hairstyling

Dacă nici acum nu te-ai prins despre cine este vorba, îți spunem noi. Puștoaica cool din imagine este nimeni alta decât Hailey Bieber.

Boala care nu-i permite lui Hailey Bieber să devină mamă

Toată lumea știe că Justin Bieber adoră copiii, mai ales că a crescut într-o familie cu mulți frați mai mici. Artistul a vorbit mereu deschis despre acest subiect, chiar dacă Hailey nu s-a arătat a fi prea încântată. Modelul a evitat de multe ori acest subiect. Într-un final, pare că și Justin s-a acomodat cu ideea că nu va deveni, prea curând, tătic. 

„Îmi doresc tot atâția copii câți vrea și Hailey. Dacă ar fi după mine, mi-ar plăcea să am un trib la mine acasă. Dar da, este vorba de corpul ei și despre ceea ce vrea ea să facă. Nu ne grăbim să aveam copii pentru că Hailey vrea să se împlinească mai întâi ca și femeie. Cred că nu este pregătită acum pentru asta și este ok.”, spunea, în urmă cu ceva timp, Justin în emisiunea lui Ellen.

Vedeta nu s-a mai putut abține

Gurile rele au început să o critice imediat pe Hailey și să o acuze că îi fură una dintre cele mai mari bucuri lui Justin. Ei bine, modelul nu face copii nu pentru că nu vrea ci pentru că, momentan, se confruntă cu o boală care nu îi permite acest lucru. Vedeta nu este deloc confortabilă în a vorbi despre asta, dar presiunea pe care a primit-o de la cei din jur a determinat-o să pună punctul pe „i”.

„Am un chist ovarian de mărimea unui măr. Nu am endometrioză, dar am acest chist și nu este deloc amuzant. Este foarte dureros și mă face să mă simt nervoasă, balonată și am crampe”, a scris Hailey pe Instagram.