Hailey Bieber este un model pentru comunitatea ei de admiratori. Soția lui Justin este mereu în pas cu moda, iar asta se poate observa lejer de pe contul ei de Instagram. Tot ceea ce poartă fostul model, devine un „must”, iar asta este o mare responsabilitate. Acum, vedeta s-a tuns și întrebarea este „cât va mai dura până când toate adolescentele vor face acest pas?”

Hailey Bieber poate spune, fără nicio urmă de modestie, că este un adevărat trendsetter. Soția lui Justin Bieber este mereu la curent cu tot ceea ce este nou și nu se ferește să pună totul în aplicare. Și cum nici vedetele nu pot rezista zicalei „New Year, new me”, Hailey a început 2023 cu o schimbare majoră. Fără niciun fel de regret și fără să stea prea mult pe gânduri, fostul model s-a tuns.

Hailey Bieber a adoptat o coafură destul de îndrăzneață. Diva a renunțat la părul lung și a adoptat o tunsoare bob care, potrivit specialiștilor, este extrem de în vogă la ora actuală. De fapt, bobul nu s-a demodat niciodată, ci a avut diverse forme, mai mult sau mai puțin obișnuite.

Potrivit hairstylistului Syd Hayes, în ultima perioadă, din ce în ce mai multe cliente de-ale sale solicită această tunsoare. „O formă ascuțită, mai puține layere și mai multe forme drepte și unghiuri”, așa ar putea fi descrisă tunsoarea bob a anului 2023.

Dacă te bate gândul să urmezi exemplul lui Hailey, poate sfatul hairstylistului Nai’Vasha te va ajuta. „Cel mai mare secret atunci când vrei să te tunzi bob este să nu te gândești prea mult la asta. Și nici să nu-i subestimezi puterea.”