În timp ce unele vedete postează non-stop poze cu copiii lor pe rețelele de socializare, există și cupluri care au ales să-și țină copiii departe de ochii curioși ai follow-erilor și ai presei. Sigur că unii dintre fanii lor nu au primit vestea prea bine, dar până la urmă este decizia lor și trebuie să fie respectată. În caz că aștepți să vezi cum arată bebelușul lui Zayn și Gigi Hadid sau al lui Smiley și al Ginei Pistol, well, ne pare rău să te dezamăgim, dar nu se va întâmpla prea curând. 

Bucurie la pătrat. Șapte celebrități despre care poate nu știai că sunt părinți de gemeni

Eva Mendes și Ryan Gosling - au două fetițe de 4, respectiv 5 ani, dar nu vor să posteze fotografii cu ele pe social media până când nu vor fi suficient de mari să-și dea acordul. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

Mila Kunis și Ashton Kutcher - fetița de 5 ani și băiețelul de 3 ani ai cuplului nu vor apărea prea curând pe social media, iar tatăl lor a explicat de ce: ”Să postezi ceva public ține de o alegere personală. Eu și soția mea avem cariere care ne fac să fim în atenția publicului, dar copiii noștri au dreptul să aleagă dacă vor acest lucru”. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk)

Adele - a spus că își ține fiul ferit de rețelele de socializare și cât se poate și de paparazzii, pentru a-l proteja pe viitor. ”Trebuie să avem puțină intimitate. Cred că e foarte greu să fii copilul unei celebrități. Dacă vrea să consume alcool când e adolescent, să fumeze iarbă, dacă e gay și nu vrea să îmi spună mie și e fotografiat de paparazzi și așa aflu?”, a explicat Adele într-un interviu acordat în 2016. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Katy Perry și Orlando Bloom - au devenit părinți anul trecut, dar nu au postat poze cu bebelușul lor pe social media. Orlando a luat aceeași decizie și în privința copilului pe care îl are cu fotomodelul Miranda Kerr. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

Zayn și Gigi Hadid - cei doi postează non-stop despre fetița lor, Khai, dar nu i-au arătat niciodată chipul. Cuplul a ales să nu o expună pe cea mică pe rețelele de socializare, deși toată lumea vrea să o vadă. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Smiley și Gina Pistol - cei doi au ales să o țină departe pe micuța lor de ochii curioșilor. Smiley a explicat că: ”Pentru mine e foarte clar: în momentul în care îmi va spune cu cuvintele ei că își dorește neapărat să ajungă pe TikTok, atunci o să apară și ea pe TikTok. Deocamdată nu înțeleg ce spune. Ea zice ceva, dar eu nu înțeleg ce spune”. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GinaPistol (@ginapistol)