La cât de celebru este, Harry Styles nu avea cum să scape fără să aibă și el o sosie. Se pare că artistul și-a găsit „fratele geamăn” la o aruncătură de băț, chiar pe Youtube.

Harry Styles este pe val mai mult ca niciodată. Artistul este în plin turneu și adună milioane de fani în fața scenei. Fostul membru din One Direction mai are de așteptat până când va lua o pauză, așa că se bucură de tot ceea ce i se întâmplă. Pe lângă muzică, Harry a mai cochetat anul acesta și cu actoria, iar una dintre pelicule urmează să se lanseze peste câteva luni.

Până când toată lumea va vorbi despre veleitățile lui actoricești, acum, un alt subiect este în centrul atenției. Mai exact, sosia lui Harry Styles. Bărbatul este deja viral pe Youtube. Un salon l-a făcut celebru pe cel care este deja numit „fratele lui Harry”. Cei care l-au văzut deja, spun că este mai mult un mix între Joseph Quinn și Harry Styles. Îți lăsam asta aici, să vezi în ce tabără te înscri și tu!

Harry Styles, favoritul de la Grammy

„Harry’s House”, cel de-al treilea album din cariera artistului i-a purtat noroc și la Grammy. Premiul său a fost anunțat de nimeni alta decât Jennifer Lopez. În discursul său de acceptare a trofeului, Harry Styles a fost extrem de emoționat. Artistul a ținut să le mulțumească tuturor celor care au luat parte la procesul de creație al albumului „Harry’s House”, inclusiv fanilor.

„Am fost atât de, atât de inspirat de fiecare artist din această categorie… îi ascult pe toţi cei din această categorie când sunt singur”, a spus Harry. Premiul obținut de artist este echivalentul unui Oscar în lumea filmelor. Fostul membru One Direction a muncit foarte mult pentru acest trofeu, iar ultimul an a fost un adevărat carusel pentru el. De la concerte, la filmări de videoclipuri și ore în studio, toate pot fi trecute pe lista ingredientelor de succes ale artistului.