Jennifer Lopez a început anul 2023 în forță. Actrița a apărut într-o nouă comedie romantică și, între filmări și prezența la diverse evenimente, și-a făcut timp și pentru afaceri. Diva își vinde locuința de lux din Bel Air, iar suma pe care o cere este una exorbitantă. Oare cât timp va sta proprietatea listată pe piață?

Jennifer Lopez a trăit în ultimul an atâtea experiențe cât nu au trăit alții într-o viață. Diva a jucat în patru filme, unele au apărut deja, altele urmează să aiba premiera. Pe lângă asta, a lansat piese noi, produse noi de skincare și, poate cel mai important, și-a găsit sufletul pereche. Artista și Ben Affleck s-au căsătorit într-un cadru de vis și au avut două ceremonii fastuoase la care au fost prezenți toți prietenii lor. Acum, că nu mai este la fel de agitată, Jennifer Lopez a decis să facă ordine în viața ei și a început cu proprietățile din dotare.

Artista a scos la vânzare una dintre cele mai scumpe locuințe pe care le avea. Și anume, proprietatea celebră din Bel Air. JLo a cumpărat casa în 2016 de la o altă vedetă, Sela Ward. Atunci, diva a plătit pentru ea 28 de milioane de dolari. Cât cere acum pe ea?! Aproape dublu. Cine vrea să trăiască pe picior mare așa cum a făcut JLo în ultimii ani, trebuie să scoată din buzunar nici mai mult, nici mai puțin de 42,5 milioane de dolari.

COURTESY OF CAROLWOOD ESTATES

Jennifer Lopez a locuit aici cu Ben Affleck

Evident, casa este destinată celor cu gusturi pretențioase, dar și celor care au sume cu multe zerouri în cont. Locuința lui Jennifer Lopez are nouă dormitoare matrimoniale, o casă-anexă pentru oaspeți, dar și o piscină. La toate astea se adaugă un lac, o plajă cu nisip fin și un amfiteatru în aer liber cu o capacitate de 100 de persoane.

COURTESY OF CAROLWOOD ESTATES

Casa a fost construită de arhitectul Samuel Marx și are multiple accente europene. Viitorul cumpărător va regăsi structuri din piatră, lemn și cărămidă. În interior, o mare parte din încăperi sunt alb spre bej, au tavanele în relief, iar ferestrele au accente rustice. La etaj, livingul are propriul bar și șemineu. Sala de dining are o zonă specială pentru chef, dar și o zonă unde se servește doar micul dejun.

COURTESY OF CAROLWOOD ESTATES