(P) Top 5 criterii de luat în considerare înainte de achiziția unei perii rotative

Dacă vă doriți ca părul dumneavoastră să fie mereu mătăsos, voluminos și texturat, atunci înseamnă că sunteți în căutarea unei perii rotative, nu-i așa? Ori, dacă aveți pe cineva pasionat de coafură în familie și doriți să-i faceți un cadou, însă nu știți de unde să începeți, iată că tot acest aparat vi s-ar potrivi. Indiferent de categoria în care vă încadrați, aflați că noi vrem să vă sărim în ajutor.

author Andrada Marinica
Andrada Marinica
Publicat: 22 mai 2024, 10:46

În rândurile ce urmează ne propunem să vă enumerăm câteva criterii de alegere a periei perfecte, astfel încât dumneavoastră sau persoana dragă să se poată bucura pe deplin de aparat. Fără să mai stăm prea mult pe gânduri, să începem!

Top 5 criterii de luat în considerare înainte de achiziția unei perii rotative

Peria rotativă a devenit populară de curând pentru ușurința cu care se folosește. Datorită evoluției tehnologiei, acest aparat dispune de diverse accesorii sau funcții ce ajută la coafarea părului, mai rapid ca niciodată. De la ondulat și îndreptat, până la un simplu uscat de după duș, aveți o mulțime de modalități prin care să-l folosiți.

Dacă vă doriți să aflați mai multe despre caracteristicile unei perii perfecte, atunci rămâneți cu noi. În continuare, vom începe enumerarea promisă și astfel, dumneavoastră veți putea face alegerea potrivită. Haideți să aflați ce criterii trebuie să luați în considerare înainte de achiziție.

Funcții

Primul și cel mai important criteriu ține de funcțiile periei. După cum vă spuneam și mai devreme, majoritatea aparatelor pot să îndrepte, onduleze și chiar să usuce părul atunci când vă doriți. Însă, există și perii care doar ondulează. În funcție de nevoile dumneavoastră, alegeți modelul potrivit în consecință. Cu toate acestea, noi vă recomandăm cel mai performant model, care dispune de funcțiile 3 în 1. Având un astfel de aparat de coafat, nu numai că veți economisi timp, ci veți reuși și să vă schimbați coafura ori de câte ori doriți, doar din câteva mișcări și fără să mai folosiți alte accesorii în plus.

Puterea și viteza

Continuăm enumerarea și ne întâlnim cu următorul criteriu: puterea și viteza. Puterea periei rotative este foarte importantă. Cu cât are o putere mai mare, cu atât dumneavoatră veți putea să vă aranjați părul mai rapid. O putere mare de ondulare, îndreptare sau uscare vă va ajuta să vă coafați numaidecât. Cât despre viteză, este imperativ ca peria să dispună de mai multe trepte. Poate sunteți îndemânatică și doriți să vă coafați în 10 minute. Sau poate sunteți începătoare și aveți nevoie de mai mult timp pentru aranjat. Perii rotative cu mai multe trepte de viteză vor face ca aparatul să se miște exact la nivelul dorit, fără să vă încurce în vreun fel.

Materialul din care e confecționată

Trecem mai departe și ajungem la materialul din care este confecționată. Aveți două opțiuni la dispoziție: ceramică și turmalină. Peria rotativă BaByliss, de exemplu, este fabricată din ceramică. Acest material este printre cele mai îndrăgite și des întâlnite, datorită ușurinței cu care se adaptează la diferitele tipuri de păr. Însă, există perii care sunt confecționate și din turmalină. Deși acesta este un material ceva mai costisitor, totuși peria din turmalină vă va oferi un look mai voluminos și mătăsos decât cea din ceramică. Decizia stă la latitudinea dumneavoastră, în funcție de bugetul pe care îl acordați acestei achiziții.

Accesoriile

Ajungem la penultimul criteriu și întâlnim accesoriile. O perie rotativă performantă va dispune de un număr mare de accesorii, toate concepute pentru crearea unor coafuri de salon. Aici ne referim la cilindrii și capetele de uscare interschimbabile. Cu cât dispuneți de mai multe capete suplimentare, cu atât veți putea compune frizuri mai frumoase și mai elaborate.

Tehnologia ionică

Nu în ultimul rând, ultimul criteriu de care trebuie să țineți cont înainte să cumpărați acest aparat este tehnologia ionică. Această tehnologie a fost creată pentru a oferi părului un efect calm, un look strălucitor și o textură elegantă. Ionii ajută firele rebele de păr să se calmeze și pe cele crețe să se coafeze mai ușor prin tehnologia anti-frizz de la bază. Dacă peria dumneavoastră dispune de această caracteristică, vă garantăm că veți reuși să vă coafați exact așa cum vă doriți.

Acum că ați aflat toate informațiile necesare, iată-ne ajunși la final. Sperăm că sfaturile noastre v-au fost de folos și că v-am îndrumat înspre decizia perfectă. Pentru și mai multe detalii, nu ezitați să navigați mediul online. Vă dorim happy shopping și styling!

Recomandările ZUTV.ro
1
Henry Cavill și Natalie Viscuso îmbrăcați elegant, în ținute negre
Natalie Viscuso a vorbit despre sarcina ei. Iubita lui Henry Cavill: „Sunt entuziasmată pentru această nouă etapă a vieții”
Natalie Viscuso a vorbit despre sarcina ei cu primul copil. Vedeta din „The Witcher”, în vârstă de 41 de ani, și iubita lui în vârstă de 34 de ani au anunțat în luna aprilie...
Natalie Viscuso a vorbit despre sarcina ei. Iubita lui Henry Cavill: „Sunt entuziasmată pentru această nouă etapă a vieții”
2
Katy Perry îmbrăcată într-o rochie verde neon în timp ce cântă la microfon
Katy Perry a publicat imaginea de copertă a viitorului ei album. Cântăreața și-a etalat silueta suplă în bikini
Katy Perry a publicat imaginea de copertă a viitorului ei album. Compozitoarea, care a mărturisit că încearcă să facă antrenamente fizice de cel puțin trei sau patru ori pe săptămână pentru a-și menține silueta,...
Katy Perry a publicat imaginea de copertă a viitorului ei album. Cântăreața și-a etalat silueta suplă în bikini
3
Taylor Swift îmbrăcată într-o rochie scurtă de culoare maro, în timp ce cântă la microfon
Mișcările de dans ale lui Taylor Swift au fost ironizate de internauți, care i-au spus cântăreței că arată ca o „bunică”
Mișcările de dans ale lui Taylor Swift au fost ironizate de internauți. Seria ei de spectacole a devenit, anul trecut, primul turneu care a depășit pragul de un miliard de dolari. Diva a susținut...
Mișcările de dans ale lui Taylor Swift au fost ironizate de internauți, care i-au spus cântăreței că arată ca o „bunică”
4
Membrii formației Coldplay îmbrăcați casual cântând împreună
Coldplay va lansa un nou album. Anunțul a fost făcut pe pagina de Instagram a trupei
Coldplay va lansa un nou album. Discul intitulat „Moon Music” va fi înregistrat în colaborare cu producătorul suedez, Max Martin. Coldplay este o trupă rock britanică înființată în 1997 la Londra. Formația este alcătuită...
Coldplay va lansa un nou album. Anunțul a fost făcut pe pagina de Instagram a trupei
5
Selena Gomez îmbrăcată într-o rochie neagră cu mânecile decupate și decolteu adânc
Selena Gomez și Benny Blanco s-au bucurat de o seară romantică în Los Angeles. Cuplul s-a reunit după câteva săptămâni petrecute separat
Selena Gomez și Benny Blanco s-au bucurat de o seară romantică în Los Angeles. Îndrăgostiții iau în considerare întemeierea unei familii. În primele șase luni, Selena și Benny au fost discreți în legătură cu...
Selena Gomez și Benny Blanco s-au bucurat de o seară romantică în Los Angeles. Cuplul s-a reunit după câteva săptămâni petrecute separat
Parteneri
×