Toți vrem să avem fotografii reuşite ca ale vedetelor, dar nu mulți au norocul să iasă cu adevărat bine. Dacă obişnuieşti să fugi de aparatul foto doar pentru că tu crezi că nu eşti fotogenic/ă, mai bine te-ai gândi cum să te "împrieteneşti" cu el. Un stilist de la Hollywood vine cu câteva sfaturi care sigur vor schimba felul în care arăți în poze.

Nu ieşi bine în poze? TOP 7 trucuri care te vor ajuta să te umpli de LIKE-uri

Lindsay Albanese este consilier de imagine pentru mai multe vedete şi are grijă ca imaginea lor să fie impecabilă. Tot ea i-a învățat pe mulți cum să pozeze, aşa că sigur vei avea şi tu fotografii mai reuşite, dacă îi urmezi sfaturile.

Uite cât e de simplu:

Hai să recapitulăm ideile principale:

1. Orice ar fi, relaxează-te! Doar nu vrei încă o fotografie în care să arăți crispat şi care să "strige" că de fapt habar nu ai să stai la poze.

2. Pentru pozele în picioare, orice ai face, nu sta țeapăn/ă. Mâna pe şold nu e doar pentru manechinele de pe podium sau pentru vedetele de pe covorul roşu, aşa că fă-ți de cap.

3. Când pozezi stând jos, încrucişează picioarele, ca să le pui în valoare. Cum de obicei nu ştii ce să faci cu mâinile, poți să le pui pe un picior. Important e să stai cu spatele drept şi să zâmbeşti. Simplu, nu?

4. Când vrei să pozezi "incognito", alege o postură relaxată, ca şi cum ai sta cu prietenii. Altfel o să arate fals ca naiba.

5. La pozele care se concentrează pe fața ta, succesul e asigurat dacă te uiți spre cameră ca şi cum ai întoarce privirea şi dacă zâmbeşti în timp ce expiri. Foarte important e să te asiguri că fața ta e la acelaşi nivel cu aparatul foto. Singurul loc în care e bine să nu încerci tehnica asta e la Poliție, când faci poza pentru buletin sau paşaport.

6. Eşti mereu din alt film la pozele de grup? Strânge rândurile cu ceilalți, zâmbeşte relaxat şi aplică oricare dintre metodele de mai sus.