Ţi se pare că nu ieşi niciodată bine în poze şi te fereşti de obiectivul aparatului foto? Învaţă câteva trucuri care te vor face să arăţi ca o divă în toate fotografiile.

7 trucuri care te vor ajuta să arăţi mai slabă în poze

1. Îmbracă-te “cu cap”. Dacă mergi în club sau la o petrecere unde sigur toată lumea va face poze, alege o ţinută “smart”. O bluză care te face să arăţi mai suplă sau un outfit care îţi scoate în evidenţă formele fără să te facă să pari vulgară sunt cele mai bune idei.

2. Nu privi niciodată direct în obiectiv. Stai uşor într-o parte, îndoaie un genunchi sau încrucişează picioarele. Să stai la poză nu e ca şi cum ai face alinierea la orele de sport.

Vrei să arăți ca vedetele în selfie-uri? Acesta e accesoriul de care ai nevoie!

3. Scoate-ţi în evidenţă sprâncenele cu ajutorul machiajului. Închide-le cu o nuanţă folosind creionul dermatograf sau o pudră colorantă, pentru a evidenţia mai mult forma feţei. Ai grijă însă să nu exagerezi.

4. Apleacă-te uşor spre aparat, cu capul uşor înainte, pentru a crea iluzia unui corp mai mic.

5. Dacă pui mâna în şold, trage cotul spre spate. Postura va părea mai naturală, iar braţele vor arăta mai tonifiate. În plus, nu o să arăţi ca o ţaţă sau ca şi cum ai pus mâinile în şold doar pentru că nu ai ştiut ce să faci cu ele.

Lucruri pe care toţi tipii cu iubite OBSEDATE de poze le pot înţelege

6. Zâmbetul prea larg te poate face să arăţi puţin ciudat, aşa că dozează-l inteligent. Ochii pot transmite mai mult decât o dantură dezvelită complet, aşa că încearcă să găseşti cea mai prietenoasă privire.

7. La extrema cealaltă este o figură mult prea serioasă. Mai bine nu stai la poză, dacă nu reuşeşti să te relaxezi şi să zâmbeşti natural.