Mai multe fotografii surprinse la un bal al bobocilor din Cluj au creat numeroase controverse si au incins internetul. Participanții la concursul de miss și mister au pus în scenă o probă obscenă.

Proba buclucașă a pornit de la câteva banale banane. Elevele pretendente la titlul de Miss Boboc au trebuit să mimeze sexul oral pe partenerii lor, în timp ce aceștia stăteau pe scaune, cu o banană ținută între picioare. Apariția imaginilor pe Facebook a stârnit revoltă printre internauți care s-au impartit in diferite tabere cu privire la „proba” scandaloasă.

 Profesorii se dezic de astfel de comportamente și au confirmat că nu școala a organizat evenimentul, ci este ceva privat la care nu au participat. La nivel înalt, se dorește introducerea orelor de bune maniere pentru a-i educa pe elevi că a mânca o banană în public se poate face și fără a face gesturi sexuale. O banană se poate savura și în picioare, nu numai în genunchi, decent, cu mișcări normale fără nicio conotație, spun specialistii in bune maniere.

 

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare.