Facebook a lansat un nou tool prin care utilizatorii pot verifica dacă datele lor au fost colectate în scandalul Cambridge Analytica.

TOP 13 lucruri despre cum ar arăta viața noastră fără Facebook și Instagram

Accesând acest link utilizatorii pot afla dacă datelor lor au fost colectate cu ajutorul aplicaţiei ”This is your digital life”.

 Mark Zuckerberg a fost audiat doua zile de către Congresul American unde i s-au cerut explicații privind scandalul cu Cambridge Analytica și ce măsuri va lua pe viitor pentru a garanta confidențialitatea utilizatorilor facebook și a datelor sale.

 Audierea din congres a lui Mark este nimic pe lângă ce va avea de explicat pentru datele furate din unele conturi ale unor utilizatori români care nu acceptă explicații tehnice și scuze sincere. Un astfel de exemplu de internaut revoltat este domnul Leonardo Fynutzu Oficial care a cerut explicatii:” Pai ciai fakut, Markule, kumetre, a-i ciordit datele mele care sunt ele pe valoare, pe barosaneala, pe lux k sa le vinzi la dusmani si la toti sarakii?

Tzukaberg, esti fratele meu, da nu faci cascaval pe datele mele, mancatias reteaua ta. Jura-te pe veata ta ca nu te mai bagi in profilu meu delux, m-ai inteles, patroane?”

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.