Se spune că frumusețea stă în călătorie, nu în destinație...că drumul spre locul unde vrei să ajungi e mai important decât locul în sine. Ei bine, la mine și prietenii alături de care am fost în vacanță a fost exact invers! :) Am avut 4 zboruri spre Koh Samui, una dintre insulele unde am stat în Thailanda, iar din 4 zboruri, toate au fost cu peripeții! Am avut parte de turbulențe, unele destul de violente, de avioane care s-au întors de unde au plecat (cu noi in ele ☺)) din cauza unor defecțiuni, de oboseală cronică și somn pe scaune de plastic.

Dar toate acestea pălesc în fața frumuseților Thailandei! Pentru mine a fost a doua oară când am vizitat Thailanda și pot spune că m-aș întoarce oricând. Pe lângă mâncarea lor, care este exact pe gustul meu, distracția și clima de acolo, mai sunt și plajele perfecte, cu apa ca în pozele pe care le aveam pe desktop când eram mic, lagunele, peștii de toate culorile pe care îi vezi la 1 metru de tine! Cred că a merge într- un loc precum Thailanda a rămas o dorință de când eram copil și mă întrebam dacă locurile alea paradisiace, pe care le vedeam în poze, chiar sunt reale… Odată ajuns acolo am redevenit acel copil entuziast care și-a văzut visul cu ochii...

Nu stiu de ce unii oameni sunt atât de atașați de locul în care se nasc, de ce simt că aparțin unui singur loc… Eu unul m-am simțit mereu un copil al pământului și când am ajuns într-un loc de genul Thailandei, m-am simțit de parcă m-aș fi întors acasă...așa am simțit și când am fost în Philippine și în multe alte locuri unde m-am regăsit! Țara noastră este minunată, dar sunt locuri în lume cel puțin la fel de minunate, așa că să nu-ți fie frică de drumul spre ele! Trăiește-ți viața ca pe o aventură!