Mi-am dorit dintodeauna să călătoresc, să descopăr și să învăț lucruri interesante despre diferite culturi ale lumii, să cunosc oameni și obiceiuri noi și să mă îmbogățesc sufletește. 

Nu am avut ocazia să-mi îndeplinesc acest vis ani la rândul, dar am muncit mult cu speranța că într-o zi voi reuși să am posibilitatea să călătoresc în toată lumea. 
Acea zi a venit cândva în 2014 și de atunci călătoresc de câte ori am ocazia. 

În această lună rece de ianuarie am ales să vizitez 4 țări în 30 de zile: Egipt, China, Thailanda și Philipine, compunându-mi astfel cea mai lungă vacanță din viața mea. 

Așadar, am lăsat-o pe "Andreea Bălan" acasă, și eu Andreea, am plecat să trăiesc lucruri minunate și să-mi îmbogățesc sufletul și mintea cu amintiri extraordinare. 
Copilul meu interior e cel mai fericit când îi ofer tot ce-și dorește, când fac lucruri noi și interesante de care nu a avut parte niciodată. 
Totodată mă regăsesc pe mine, mă conectez la eu-ul meu interior, mă redescopăr și creez omul minunat care vreau să fiu în această viață. 

Știu că voi reveni acasă un om mai bogat sufletește, iar liniștea interioară pe care o voi dobândi mă vă ajuta să construiesc mai departe 
lucruri frumoase și de calitate cu "Andreea Bălan" 

Vă pup!