Mulți dintre voi se întreabă, sau ne întreabă, pe mine și pe Marius Moga când mai lansăm o nouă piesă Morandi. Într-adevăr, de un an, de la colaborarea cu Inna (clipul AICI) nu am mai lansat nimic, din lipsă de timp. Atât eu cât și Marius, avem multe alte proiecte de care ne ocupăm și am cam amânat momentul lansării unui nou single.

Însă am reușit să ne mobilizăm și ieri am filmat clipul pentru noul single Morandi: Keep you safe. Cred că în maxim două săptămâni veți auzi piesa și veți vedea noul clip. :D

Am filmat cu SAN, este un regizor cu care suntem la prima colaborare, însă sunt sigur că va ieși ceva frumos. Povestea are în prim-plan doi copii care pornesc într-o călătorie inițiatică. Am lucrat cu doi copii extraordinari, Alexia și Ștefan, care au adus bucurie și multe zâmbete pe platourile de filmare. Ne-a încercat un sentiment de nostalgie, parcă am retrăit momentele de la filmările Angels. Iar Alexia și Stefan au fost grozavi în rolurile lor, dar mai ales, au rezistat eroic la filmări. Este greu chiar și pentru un adult să stea ore în șir pe set, cu atât mai mult pentru niște copii de 11-12 ani.

Pe lângă acest clip, lucrez cu Marius și la un album aniversar Morandi. Dar despre asta vă voi povesti mai multe într-o postare viitoare.