Pentru că primesc multe mesaje cu diverse cover-uri la piesele mele, m-am decis să îi promovez pe cei care aspiră la o carieră în lumea muzicală. Apreciez munca și pasiunea pentru muzică, astfel încât voi dedica această postare celor care au câștigat concursul de cover-uri organizat pe pagina mea de Facebook. Vreau să vă spun că am apreciat toate interpretările trimise de voi și că dacă nu ați intrat în acest top, nu înseamnă că nu aveți potential. Continuați să munciți pentru visul vostru și veți ajunge unde vă doriți. 

• Jessie

Primul cover despre care voi vorbi este cel interpretat de Jessie Baneș. Mi-a plăcut interpretarea ei caldă și cred că are potential. Dacă vreți să vedeți mai multe piese de la ea, intrați și voi pe contul său de Youtube.

Jessie a participat anul trecut la ‘Vocea României’, fiind în echipa lui Marius Moga. Un detaliu interesant este faptul că a concurat contra tatălui său… vă dați seama ce atmosferă a fost acasă la ea :-) În prezent, Jessie are trupa sa alături de care participă la diverse petreceri sau evenimente private și muncește pentru a-și construi o carieră în lumea muzicii.

"Este de apreciat gestul făcut de Randi prin organizarea unui astfel de concurs, care poate fi o oportunitate pentru tinerii artiști ce își doresc o carieră muzicală. Acest concurs poate reprezenta un prilej de a fi văzut de o casă de discuri/producție. Toată stima!"

• Chriss

Cover-ul acustic realizat de Chriss mi-a plăcut pentru originalitatea sa... îmi place să văd oameni care preiau o piesă și o trec prin propriul lor filtru, punându-și amprenta asupra ei. Chriss face muzică de prin 2005-2006 și a început cu o trupă care se numea JustUs. Ne-a povestit că avea vise mari, însă lucrurile nu au evoluat întocmai cum și-au dorit, fiecare a luat-o pe drumuri separate. El a rămas însă fidel visului său de a deveni artist. Pe lângă cover-urile interpretate, Chriss își compune și propriile piese, pe care le puteți asculta pe contul său de Youtube.

"Îmi place să cânt RAP / R&B / POP și în general îmi place să fac muzică așa cum o simt eu. Combustibilul pentru a face chestia asta a venit întotdeauna din interior și din dorința de a mă exterioriza cumva. Și am făcut-o cântând. Mă înclin asupra faptului că am fost ales printre câștigători. Cover-ul la piesa ''Ochii ăia verzi'' a fost făcut puțin pe fugă, deoarece am aflat foarte târziu de concurs. În decurs de câteva ore am făcut structura cover-ului, am înregistrat și filmat. Și ce bine că am făcut-o!"

• Nya

Pasiunea Nyei pentru muzică s-a născut de la o vârstă fragedă, însă a început să cânte în urmă cu 5 ani, moment în care a hotărât să urmeze cursurile de canto la Școala Populară de Arte "Liviu Borlan" din Baia Mare, orașul ei natal. Deși abordează mai multe genuri muzicale, preferă stilul Pop, în carese regăsește.
Printre colaborările cu alți artiști se numără cea cu E.R.U., cu piesa "Cicatrici", iar cea mai recentă producție proprie este melodia "Pași de Amor".

Recent a început să colaboreze cu echipa "Creative Production" (Peter Cătălin, Dj Vianu și Albert), lucrând la mai multe melodii care urmează sa fie lansate. Pe lângă compozițiile proprii, a înregistrat câteva cover-uri pe care le-a publicat pe YouTube, printre care încă un cover la o piesă marca Famous Production: Ce are ea, piesă care este compusă de colegul meu, Șandri.

"Sunt încântată că am fost selectată pentru a doua oară într-un top de cover-uri la ZU. Țin să-i felicit pe ceilalți concurenți, și de asemenea doresc să îi mulțumesc lui Randi și echipei Famous Production!"

Le urez succes tuturor în cariera muzicală! Aveți potențial, continuați pe acest drum! ☺