Nu am multe plăceri vinovate pentru că am fost mereu un om echilibrat, fără excese. Însă una dintre plăcerile vinovate ar putea fi faptul că mă uit la filme mai mult decât ar trebui! Cand mă întorc seara de la lucru, aproape mereu dau drumul la câte un film sau serial. Îmi doresc mult să citesc când ajung acasă, însă pur și simplu nu mai pot să gândesc limpede după atâtea ore de studio și mă uit la un film ușor, pentru a mă relaxa și adormi mai ușor.

O altă plăcere vinovată ar fi vacanțele! Pentru că nu îmi iau foarte des vacanță, nu-mi vine să plec din vacanță prea ușor sau prea repede și niciodată nu mă plictisesc acolo, oricât de plictisitor ar fi, oricât aș sta degeaba. Nu înțeleg oamenii care pleacă în vacanță și după două zile încep să le ardă călcâiele și simt că trebuie să facă ceva, să muncească, să se simtă utili! Eu când ajung în vacanță uit de gânduri și treabă și mă pierd în natură!

Încă o plăcere vinovată, dar de care am parte foarte rar, sunt dulcurile cu cremă de vanilie și brânză. Tocmai pentru că nu mănânc dulce foarte des, când prind curaj sau un loc foarte bun pentru așa ceva, plec de la masă greu, cu burta umflată, dar cu zâmbetul pe buze!

Voi ce plăceri vinovate aveți? ☺