Acum două weekend-uri am filmat videoclipul pentru noul meu single, “Spune tu”, într-o superbă locație din Snagov, de inspirație toscană, acolo unde colegii și prietenii de la Famous Production mi-au organizat și petrecerea surpriză anul acesta de ziua mea.

De această dată, am lucrat cu Alex Ceaușu pe partea de regie și echipa sa. A fost un clip diferit față de ce am mai făcut până acum, fiindcă în loc să lucrăm cu un fotomodel sau o actriță pentru rolul principal, am decis ca rolul miresei să fie jucat de o colegă de breaslă, ca să spun așa, Mira. Căreia îi și mulțumesc cu această ocazie că a acceptat să fie guest star în videoclipul meu.
Că tot a venit vorba de premiere, acesta este și primul videoclip care m-a adus în fața unui altar de flori și a unui preot în postura de mire. Apropo de preot, rolul este jucat de către colegul meu de la studio, Șandri. Mi-a dat ceva emoții rolul de mire, trebuie să recunosc. Nu e treabă ușoară să te căsătorești, chiar și fictiv! :)))

Filmările s-au desfășurat pe parcursul a două zile, deși era preconizată doar una. A devenit deja un obicei ca la fiecare filmare de videoclip să am parte de mici peripeții. ☺ Mașina decapotabilă, cea cu care demarăm în trombă de la nuntă, fugind de tatăl socru, s-a defectat grav fix în mijlocul scenelor cu urmărirea. Asta ne-a obligat să întrerupem practic, ziua de filmare, care era spre final oricum și să revenim în lanul de grau, cinci zile mai târziu, când s-a remediat problema cu mașina.

Știți cum se spune, totul e bine când se termină cu bine: mașina reparată, clipul finalizat și tatăl socru împacat! :D

P.S.: în cazul în care nu ați ascultat încă piesa, dați un play. Iar de vă place, nu mă supăr dacă dați și-un share. :D