A trecut 1 decembrie şi uite că am intrat oficial în luna sărbătorilor, care pentru mine este un moment special din an, în care încerc să petrec cât mai mult timp alături de familie. Sau să mă plimb pe stradă, să văd oraşul în straiele de sărbătoare, copiii care se bucură de atmosfera alături de părinți; bunici ținându-se de mâna şi plimbându-se pe străzile frumos luminate.

Pe măsură ce ne maturizăm, parcă uităm ce înseamnă de fapt această perioadă şi cât de mult obişnuiam să ne bucurăm de ea, copii fiind. Îmi vine să zâmbesc şi acum când mă gândesc cum mergeam cu fratele meu, Alex, la colindat şi uneori ne certau mama şi tata că ajungeam acasă târziu şi înghețați de frig. ☺
Eu unul chiar mă bucur în continuare de spiritul Crăciunului, de atmosfera frumoasă de iarnă şi v-am pregătit o lista de colinde, preferatele mele, că să intrați şi voi în starea de sărbătoare.

Wham! - Last Christmas

Frank Sinatra - Santa Claus Is Comin' To Town

WHITE CHRISTMAS - Bing Crosby

Jose Feliciano - Feliz Navidad

Flori de măr- Uddi, Jo & copiii:

O, ce veste minunată- Nadir:

Sper ca aceste colinde să vă aducă zâmbetul pe buze şi să vă facă să intrați în atmosfera sezonului. Aş vrea să-mi spuneți şi voi care este colindul vostru preferat; mie îmi place mult "Silent Night", aveți aici şi un video cu acest colind în interpretarea mea, la pian. Chiar sunt curios cum vi se pare.