Pentru compoziția piesei ‚Până vara viitoare’ meritul este în primul rând al lui Georgian Mărgărit, care a venit cu linia pentru piesă, pe care am modificat-o ușor după ce am făcut negativul. Georgian a venit într-o zi la studio și mi-a arătat mai multe idei de piese, iar după câteva zile m-am trezit că tot fredonam refrenul de la ‚Până vara viitoare’, mi-a rămas în cap.

Atunci am decis că trebuie să produc piesa aceasta, pentru că îmi suna a hit. După ce am făcut orchestrația, l-am chemat pe Nonis în studio și am făcut versurile cu el.

Inițial voiam să dau piesa unui artist din afara familiei Famous Production, însă acel artist nu a simțit piesa, apoi Nonis a spus și el că ar trebui să rămână la noi. Astfel că i-am propus Ioanei (Jo) să tragă vocile pe piesă, pentru a vedea cum se simte piesa cu vocea ei... apoi am tras și eu vocile și până la urmă lumea a simțit! 

Nu contează atât de mult pentru noi cât de difuzată este sau nu, ci sentimentul acela când oamenii intonează cu noi versurile la concerte. Acel sentiment este de neprețuit.