Întotdeauna am fost de părere că muzica este un izvor nesecat de pozitivitate și că ne poate salva sufletele, deoarece muzica şi dragostea merg mână în mână până când se contopesc. Folosesc cuvintele astea mari, precum faptul că muzica ne poate salva sufletele, pentru că eu cred cu tărie asta.

Este o vorbă care îmi place mult, ”We read to know we are not alone”, care cred că se poate aplica și în cazul muzicii. Când ascultăm muzică, simțim că nu mai suntem singuri cu problemele noastre, că există și altcineva care se confruntă poate cu o dilemă similară. Realizăm că și alte persoane au trecut prin ceea ce trecem noi și au învățat din respectivele experiențe. Faptul că vedem cum se raportează altcineva la problemele noastre poate pune lucrurile într-o altă lumină pentru noi, ne poate deschide mintea și de ce nu, sufletul. În sensul ăsta, am încercat tot timpul să îmi transpun trăirile în muzică, cu gândul că poate și alții se vor regăsi în ceea ce cânt eu.

Îmi aduc aminte de interviu cu Paul McCartney, unde spunea că toate piesele bune de dragoste sunt triste. Eu nu cred că sunt triste neapărat, ci încărcate emotional. Pentru ca un cântec să ajungă la inimile ascultătorilor trebuie ca artistul să-și pună sufletul în ea. Iar eu asta încerc să fac cu fiecare piesă și sper ca oamenii să simtă asta.

Noua mea piesă, ”Ochii ăia verzi”, vorbește despre niște concluzii la care am ajuns eu despre relațiile de iubire. Cred că nimeni nu este perfect și poate că nici nu trebuie să fie, altfel ne-am plictisi unii cu alții, nu? :D Uneori însă aceste imperfecțiuni lasă urme în șufletele noastre, lovituri care ne îndepărtează unii de ceilalți. Ceea ce putem face este să ne recunoaștem greșelile pentru a ne putea ierta reciproc și să acceptăm persoana de lângă noi atât cu bune, cât și cu rele.

În cazul în care nu ați ascultat încă piesa, dați un play și gândiți-vă nu la ochii ăia verzi, ci la ochii ăia care vă fac pe voi să visați ☺