Ieri am plecat către Baia Mare, locul unde se ține anul acesta Selecția Națională Eurovision. Vă spun sincer că mă simt onorat de faptul că am fost invitat să fac parte din juriu. Am fost chemat să aduc un aer proapspăt și nou acestui concurs și am făcut și fac tot posibilul ca noul să fie o prioritate în concurs!

Cred că anul acesta există consens între membri juriului și obiectivitate. Suntem toți muzicieni și avem urechile foarte bine "ascuțite"! Nu au fost diferențe mari în notele pe care le-am acordat în alegerea celor 12 piese și asta arată faptul că toți gândim în mare la fel! Atât doar că eu personal, m-am luptat pentru o piesă care îmi place în mod special, însă nu am putut să fac în așa fel încât să se califice în primele 12! Oricum, sunt piese bune acolo și cred că o să facem o figură bună anul acesta…

Apropo de experiența asta, eu nu spun de multe ori niciodată și atunci când o spun, ajung să regret! Am spus despre Eurovision în trecut că mi se pare un concurs învechit și acum sunt aici ca să încerc să schimb chestia asta! Sunt genul de om care atunci când nu este mulțumit de ceva, încearc să schimb în bine acel ceva. Prin urmare, este foarte posibil ca artiștii de la Famous Production să participe în viitor la acest concurs. Dealtfel, Jo prezintă, va avea și un moment în care va cânta noul său single, ”Mesajul meu”, iar eu, Uddi și Horia Moculescu am pregătit un moment special: vom cânta un remake al piesei ”Vagabondul vieții mele”. Piesa va fi lansată mâine (dacă totul merge conform planului) și este noul single al Uddi (featuring subsemnatul).

Prin urmare, să urmăriți Eurovisionul și promit că revin cu o postare după finală în care vă povestesc mai multe. ☺