Recent am fost întrebat în cadrul unui interviu ce aș fi făcut dacă nu aș fi fost muzician. Iar asta mi-a dat de gândit, am realizat că aș fi făcut tot ceva creativ.

Eu întotdeauna am fost atras de publicitate. Mă uit cu plăcere la reclame, sunt genul de om care nu schimbă canalul de televiziune atunci când încep reclamele. Mai mult decât atât, caut reclame pe net, numai să văd cât de amuzante și creative sunt.
La un moment dat, acum vreo 9 ani, am început să scriu idei de reclame: mă provocam să văd un produs într-un stil amuzant, original și începeam să scriu. Aveam, cred, câteva zeci de idei de reclame scrise și îmi imaginam că o să le vând agențiilor și așa o să-mi lărgesc câmpul de creație.

Însă lucrurile nu stau tocmai așa. Nu poți să creezi reclame decât pe baza unui brief și lucrând într-o agenție de publicitate… iar eu, evident, nu puteam să-mi iau un job, pe lângă toate concertele Morandi pe care le aveam atunci. Am fost ușor dezamăgit când mi-am dat seama cum stau lucrurile, pentru că îmi doream să îmi demonstrez că face și altceva în afară de muzică, ceva care mă pasiona...

Pentru mine e important să schimb ceva, o data la un interval de timp, pentru a evita rutina și pentru a evolua, a învăța să fac lucruri noi, iar publicitatea chiar ar fi fost ceva nou și provocator pentru mine. Dacă nu aș fi fost pe scenă, aș fi fost autorul unor reclame de tot râsul: în sensul bun! Poate în altă viață...

Ca să vedeți că și reclamele pot transmite emoții, vedeți aici una dintre reclamele mele preferate.